Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aman aman bayagı çogaldık yine Allahım çifter çifter bebek nasip et bizlere şu mübarek cuma gününün hürmetine inşallah amin Bu arada cumamız mübarek olsun

Son düzenleme:

Cnım sen korunmayı bıraktıktan hemen sonra neden klomen kullandın ki anlayamadım.
Neden beklemedin ?

Herkezin cuması mübarek olsun. Allahım bütün dileklerimizi kabul eyler inşallah. Allah hepimizin gönlündekini güzel eyler inşallah

emmine sesim geliyormu neden susuyorsun insan bi bagırır yaaaaaaa işlerin yogun galiba canım yine

Cnım sen korunmayı bıraktıktan hemen sonra neden klomen kullandın ki anlayamadım.
Neden beklemedin ?

Ben değil canım dr.kullandırdı.hamileliği hızladırdı.yaşım 32 olunca gel sana yumurta çoğaltıcı kullandıralım dedi.ve sonucum böyle oldu.

Ben değil canım dr.kullandırdı.hamileliği hızladırdı.yaşım 32 olunca gel sana yumurta çoğaltıcı kullandıralım dedi.ve sonucum böyle oldu.

Doktorun biraz acele etmiş cnm yaşın çok değilki 35 in üstünde olsan tamamda.
Bence kendi haline bırak zaten hamile kalbiliyorsun.
Benim çok arkadaşım var ilk hamilelikleri dış gebelik olup sonrasında hamile kaldılar hemen. Maşallah doğumda yaptılar güzel.

merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim
yumurta takibine başlandı bugün ultrasona girdim sol yumurtalıkda 8, 11, 18,5 olmak üzere çok sayıda yumurtam varmış doktor pazar günü akşam 6 da çatlatma iğneni yaptır pazartesi ve salı saat 10 da gel dedi aşılama için. şimdi benim bildiğim iğneden 32-36 saat sonra aşılama yapılmalı ama doktorun verdiği saate göre pazartesi erken salı da geç oluyor sizce ne yapmalıyım?

canım doktor sana pazartesi demişse o gün gidersin yumurtana bakar ona göre sana tarih verir bence

canım doktor sana pazartesi demişse o gün gidersin yumurtana bakar ona göre sana tarih verir bence

teşekkür ederim canım. bir de bi şey sorucam bu çatlatma iğnesinden sonra aşılama yaptırmasam da normal ilişki denesek olmaz mı çok korkuyorum da hem doktorlar sizdeki sorun sadece zamanı tutturamıyor olmanız demişti
yaaa ben bu aşılama işini kafamda çok büyüttüm ilk defa olucam ve korkuyorum tedirginim bu aşılama işi kaç saat sürüyor tüm işlemleri dahil

Dedim: Çok Yalnızım... Dedi: Ben Sana çOk Yakınım...(bakara 186).. Dedim: Bunca Günahım Var Hangisinin Tövbesini Yapayım... Dedi: Allah Bütün Günahları Bağışlayandır (zümer 53).. Dedim: Yine Bağışlarmısın.?. Dedi: Allah'tan başka Günahları Bağışlayacak Olan Yoktur (ali-imran 135).. Dedim: Rabbim Benim Senden Başka Kimi............m Var.?.. Dedi: Allah Kuluna Kafi Değilmi.?. (zümer 36)

canım korkman gerçekten yersiz normal muayene gibi oluyor 10 dk sürüyor sen orda yarım saat yatıyorsun bence aşılama daha sağlıklı garanti olur ben tüp bebek yaptırdım dün transverim vardı inan şimdi diyorumki aşılama daha kolaymış,inşallah bu son işlemin olur canım

canım benim sağololumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…