Evet.korunmayı bıraktım 2.ay dışgebelik oldu.gerçi dr.um bana klomen kullandırdı.eski dr.um daha doğrusu.ondanda olabilirmiş.bir çok sebep sunuyolar.şimdi tekrar düşünüyorum.dr.nbana tüp önerdi.ondada olma ihtimali varmış.olmayabilirmiş te.aşılamayı merak ettimde nasıl oluyo onu bile bilmiyorum.dr.gerçi gerek yok hiç uğüraşmayalım onlarla dedi.
aman aman bayagı çogaldık yine Allahım çifter çifter bebek nasip et bizler şu mübarek cuma gününün hürmetine inşallah amin Bu arada cumamız mübarek olsun
aleynam iki tanemi bebiş koyuldu ....... dondurma yapılıyormuymuş..
Seninde mübarek olsun cnm.,
evet 2 tane , dondurmak istedik ama 750 donduraya 900 çözdürmeyeymiş bizde yok dedik
sagol canım tedaviye başladın galiba sende hadi bakalım umudumuzsunuz bizim
Cnım sen korunmayı bıraktıktan hemen sonra neden klomen kullandın ki anlayamadım.
Neden beklemedin ?
kaç embriyon kalmıştı cnm
Ben değil canım dr.kullandırdı.hamileliği hızladırdı.yaşım 32 olunca gel sana yumurta çoğaltıcı kullandıralım dedi.ve sonucum böyle oldu.
merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim
yumurta takibine başlandı bugün ultrasona girdim sol yumurtalıkda 8, 11, 18,5 olmak üzere çok sayıda yumurtam varmış doktor pazar günü akşam 6 da çatlatma iğneni yaptır pazartesi ve salı saat 10 da gel dedi aşılama için. şimdi benim bildiğim iğneden 32-36 saat sonra aşılama yapılmalı ama doktorun verdiği saate göre pazartesi erken salı da geç oluyor sizce ne yapmalıyım?
canım doktor sana pazartesi demişse o gün gidersin yumurtana bakar ona göre sana tarih verir bence
teşekkür ederim canım. bir de bi şey sorucam bu çatlatma iğnesinden sonra aşılama yaptırmasam da normal ilişki denesek olmaz mı çok korkuyorum da hem doktorlar sizdeki sorun sadece zamanı tutturamıyor olmanız demişti
yaaa ben bu aşılama işini kafamda çok büyüttüm ilk defa olucam ve korkuyorum tedirginim bu aşılama işi kaç saat sürüyor tüm işlemleri dahil
Dedim: Çok Yalnızım... Dedi: Ben Sana çOk Yakınım...(bakara 186).. Dedim: Bunca Günahım Var Hangisinin Tövbesini Yapayım... Dedi: Allah Bütün Günahları Bağışlayandır (zümer 53).. Dedim: Yine Bağışlarmısın.?. Dedi: Allah'tan başka Günahları Bağışlayacak Olan Yoktur (ali-imran 135).. Dedim: Rabbim Benim Senden Başka Kimi............m Var.?.. Dedi: Allah Kuluna Kafi Değilmi.?. (zümer 36)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?