evet canım ilk aşılama benim yumurtalarım büyüyo ama çatlamıyor buda adet düzensizliğ yapıyor kısacası yumurtlama bozukluğuinşallah canım ilk aşılamamı olacak özel degilse sorun neydi
bir kutumu 120 tl evet pahalıymış bende yumurtlamada bozukluk var sizinde allah yardıncınız olsun rabim kimsenin kucağını boş koymasın inşallahyok canım raporla almadım tanesi 120 biraz pahalı bizde eşimin morfolojisi 3 sorun sizde problem ne canım inş hayırlısı olur
kumsal canım sigortanız var mı şartlar uygunsa ilk iki aşılamayı devlet karşılıyor sonrasında tüp bebek tedavisinide karşılıyor kaç kez oldugunu bilmiyorum ama
kız aleyna amma nazlısın haaaa noooldu tokatı beğenmedinmi yoksa tamam tamam şaka yaptım.üzme kendini artık bak benide üzüyosun :sinifsinif:dikiş yerlerim ağrıyo zaten.
eminem lapraskobi nasıl bişey benimde sebepsiz ama içimi kemiren bişey var bende yaptırsammı acep
kumsal hoşgeldin aramıza canım.biraz kendini tanıtsana kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın sorunuz nedir canım neden olmuyo bebişiniz belli mi.
evet canım ilk aşılama benim yumurtalarım büyüyo ama çatlamıyor buda adet düzensizliğ yapıyor kısacası yumurtlama bozukluğu
bir kutumu 120 tl evet pahalıymış bende yumurtlamada bozukluk var sizinde allah yardıncınız olsun rabim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah
evet canım sigortamız var ama ben özelde yaptırıcam o yüzden devlet karşılamıyor galiba
dimi canımm
kızlar ben geldim sustunuz hayırdır.
eminem dikişmi atıyorlar kamera giren yere canım accık tatlıdırda
ya şu aleyna ne nazlı çıktı ayol bu kızı anne olunca bi izlesem çok merak ediyom ama eminim çok güzel bir anne olacak inş
ağzından bal damlıyormafoldumben
eminem baydılarmı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?