hu hanımlar
nerden biliyosun iğnenin etkisi olduğunu Allah Allah sinirlenicem artık haaaa.
idrarda test yapmıştım silik çıktı sevindim ama ben salı akşamı preglyn diye bir iğne vurundum onun etkisiymiş mafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ne diyon kız zaten sinirliyimmafoldumben
onun etkisi yada deil test tarihini beklesene hamile oldugu kesin olupta idrarda çıkmayan kişiler biliyorum ben
Böyle düşünüp durmakla aglamakla olacagı varsa da olmazki güzelim
Senin şimdi rahat olman lazım biliyorsun stres başlıca düşman bize kendine eziyet yapma artıkkkkkkkkkkkkkk
onun etkisi yada deil test tarihini beklesene hamile oldugu kesin olupta idrarda çıkmayan kişiler biliyorum ben
Böyle düşünüp durmakla aglamakla olacagı varsa da olmazki güzelim
Senin şimdi rahat olman lazım biliyorsun stres başlıca düşman bize kendine eziyet yapma artıkkkkkkkkkkkkkk
kızlar merha nasılsınız
hanımlar ben bu ay allah izin verirse aşılama olucam ama merak ettiğim bazı konular var doktor ne kadar ilaç veriyor bir kutuda kaçtane iğne var 1 kutu yetiyormu bidehangi ilacı kullandınızşimdiden teşekkür ederim
haklısın arkadaşım biz aleynayı çok seviyoz topigimizin en nazlı annesi olacakşutarafagitti
haklısın arkadaşım biz aleynayı çok seviyoz topigimizin en nazlı annesi olacakşutarafagitti
bugullcum eminecim nasılsınız aleynanın derdinde buldum kendimi birden size slm vermedim
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben böyle demeyin daha çok ağlayasım geliyor bende sizi çok seviyorum
anam işimiz var bu cadıyla nedesek aglıyo ilaçlar hormonlarını etkiledi pıtı pıtı bir aleyna işte ne olucak
kızlar merha nasılsınız
hanımlar ben bu ay allah izin verirse aşılama olucam ama merak ettiğim bazı konular var doktor ne kadar ilaç veriyor bir kutuda kaçtane iğne var 1 kutu yetiyormu bidehangi ilacı kullandınızşimdiden teşekkür ederim
hg canım aramıza bende birkez aşılama oldum ben menegon kullandım kalçadan igne 4 kutu kullandım içinde 5 tane var ama bu bünyeden bünyeye degişir daha az kullananda var tabi degişir canım benim 4 kutu igneyle tek yumurtam oldu ama kısmet olmadı işte
canım o dr. göre degişiyor kimi menogon kimi pregon veriyor başka ilaçlarda var ama en meşhurları bunlar.ben menogon 3kutu kullandım yumurtanın gelişimine göre dr. ayarlıyor dozunu Bu arada haplada (klomen,Gonaphane)aşılama yapan dr.lar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?