Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
idrarda test yapmıştım silik çıktı sevindim ama ben salı akşamı preglyn diye bir iğne vurundum onun etkisiymiş mafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

onun etkisi yada deil test tarihini beklesene hamile oldugu kesin olupta idrarda çıkmayan kişiler biliyorum ben
Böyle düşünüp durmakla aglamakla olacagı varsa da olmazki güzelim
Senin şimdi rahat olman lazım biliyorsun stres başlıca düşman bize kendine eziyet yapma artıkkkkkkkkkkkkkk

ne diyon kız zaten sinirliyimmafoldumben

valla sen tam dayaklıksın tatlım canım arkadaşım olacak allahın izniyle ama çok erken idral testinde çıkması için bunu biliyoz yapma ilaçlar etki yapar ama ben ta içten inannıyom olacak allahın izniyle hayırlısı için dua et aglama yıpratma kendini

tamam sustum:dilcikar:klava:

kızlar merha nasılsınız

hanımlar ben bu ay allah izin verirse aşılama olucam ama merak ettiğim bazı konular var doktor ne kadar ilaç veriyor bir kutuda kaçtane iğne var 1 kutu yetiyormu bidehangi ilacı kullandınızşimdiden teşekkür ederim

haklısın arkadaşım biz aleynayı çok seviyoz topigimizin en nazlı annesi olacakşutarafagitti

bugullcum eminecim nasılsınız aleynanın derdinde buldum kendimi birden size slm vermedim

hg canım aramıza bende birkez aşılama oldum ben menegon kullandım kalçadan igne 4 kutu kullandım içinde 5 tane var ama bu bünyeden bünyeye degişir daha az kullananda var tabi degişir canım benim 4 kutu igneyle tek yumurtam oldu ama kısmet olmadı işte

canım o dr. göre degişiyor kimi menogon kimi pregon veriyor başka ilaçlarda var ama en meşhurları bunlar.ben menogon 3kutu kullandım yumurtanın gelişimine göre dr. ayarlıyor dozunu Bu arada haplada (klomen,Gonaphane)aşılama yapan dr.lar var

hoşbulduk canım teşekkür ederim anladım canım ne kadar tuttu ilçalar peki raporlamı aldın normalmi

canım benim çok teşekkür ederim kızlar ya rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşalalh
inşalalh hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. ıspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" ışadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…