Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nazenin sende maaşallah elin işte gözün oynaşta hem tv ye bakıyon hem bize yetişiyon bravoooooo:roflol:

yok canım patlıcanı tuzlamayız dolmalık ayrı.bide için oymadan dilim dilim kızartmanın yanına küp küp yaparız yemeklik bunları sadece doğrayıp güneşte kuruturuz.

tamam canım bir ara dolmanın tarifinide ver geçen tv de antep in burma kadayıfını gördüm çok güzeldi

nazenin bende tam onu yazacaktım evet işteyim mesaim 6 da bitiyo yani ben çıkıyorum kızlar ikinizde öpüyorum iyi akşamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaleynacım yarın büyük gün inşallah sonuç pozitif olacak buna sende inan lütfen yarın görüşürüz inş. tahlile gitmeden önce byeeeeeeeeee.

seninki daha büyük yetenek işte görüşmek :teytey:

görüşürüz canım bay opuyorumnanaktan

nazenin bende çıkıyorum yarın sonuç ya negatif yada pozitif Allah gönlüme göre versin bana dua eteyi unutmaopuyorumnanaktan

günaydınlar kızlar aleyna bu gün tahlil günün sabırsızlıklan seni beklicem :Saruboceq:dualarımız seninle

haklısın canım gerçekten normal bol bol dua et bitanem inş. olumlu sonuç alacaksın.

kızlar ben geldim aaaaaaaaaa görmediniz galiba aleyna sabah sana msj attım gördünmü alooooooooo emine naşkım napıyon ulaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…