aklınızı yumurtayla bozdunuz haaaaaaaa :roflol::roflol:
emine yemekteyiz antepte kız öyle baktım acaba seni görürmüyüm diye kız bir kahve yaptı kadın fıstıklımıymış ne çok canım çekti
nerden bulmuşlar o anteplileri anlamadım antepliler çok güzel yemek yapar.o kahve menengüç kahvesi fıstığın küçüğü değil aslında tadını anlatmak için öyle dedi çok yağlı bir tohumdur çekilir kahve haline getirilir tabi bunun kahvesi macun gibidir öyle toz şeklinde değil.ama tadı çok güzel olur bence heryerde satılıyo bu kahveden.
nesinte naşkım git komşudan iki tane yumurta iste yap kekini nolurmu üzme kendini senin nüzülmene dayanamam ulen:sm_cool::roflol::roflol:
dur kız ben sana burdan yumurta alıyım kargoyla gönderiyim :roflol:
gerçektenmi hiç görmedim kadın çok şmarıktı salak
hadi aleyna hayrına iki yumurta alıverde naşkıma gönder biranönce kekini yapsın yoksa canına kıyabilir.nesinte yavruuuuum dayaaaaaan geliyo yumurtan:tomato::dance::roflol::roflol::roflol:
aynı zamanda baya pasaklıydı yemek yaparken midemi bulandırdı
kızlar ben kacar iş yapcam aleyna seni bekliom sabırsızlıkla bugün yoğunum misfirim var
yemek yapma aşamasını görmedim ama mutfak bayaaaa dağınıktı antebin adını batırdılar.zaten aklı başında bir insan o tip bir yarışmaya katılmaz bence ne çekecem milletin dırdırını peeeeh.kadın anca kendine bakım yapmıştı.ben orda bir çiğ köfte yapaydım millet parmaklarını yerdicokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?