Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emine yemekteyiz antepte kız öyle baktım acaba seni görürmüyüm diye kız bir kahve yaptı kadın fıstıklımıymış ne çok canım çekti

nesinte naşkım git komşudan iki tane yumurta iste yap kekini nolurmu üzme kendini senin nüzülmene dayanamam ulen:sm_cool::roflol::roflol:

emine yemekteyiz antepte kız öyle baktım acaba seni görürmüyüm diye kız bir kahve yaptı kadın fıstıklımıymış ne çok canım çekti

nerden bulmuşlar o anteplileri anlamadım antepliler çok güzel yemek yapar.o kahve menengüç kahvesi fıstığın küçüğü değil aslında tadını anlatmak için öyle dedi çok yağlı bir tohumdur çekilir kahve haline getirilir tabi bunun kahvesi macun gibidir öyle toz şeklinde değil.ama tadı çok güzel olur bence heryerde satılıyo bu kahveden.

nevet naşkım isteyeyim ama komşu yokki öle naşkım neminem sevgilim aylavyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

gerçektenmi hiç görmedim kadın çok şmarıktı salak

nesinte naşkım git komşudan iki tane yumurta iste yap kekini nolurmu üzme kendini senin nüzülmene dayanamam ulen:sm_cool::roflol::roflol:

dur kız ben sana burdan yumurta alıyım kargoyla gönderiyim :roflol:

tamam bekliom gönder kız buarada dün annene yumurta soyuyorum diyeceğime yumurtalıkları soyuyom dedim annem bi güldü valla kafayı yrdik ya:roflol::roflol::sm_cool:

hadi aleyna hayrına iki yumurta alıverde naşkıma gönder biranönce kekini yapsın yoksa canına kıyabilir.nesinte yavruuuuum dayaaaaaan geliyo yumurtan:tomato::dance::roflol::roflol::roflol:

hadi aleyna hayrına iki yumurta alıverde naşkıma gönder biranönce kekini yapsın yoksa canına kıyabilir.nesinte yavruuuuum dayaaaaaan geliyo yumurtan:tomato::dance::roflol::roflol::roflol:

naleyna yalan söylio naşkım bizi ayırmaya calışıyo o senin dostun değil o bana naşık oyüzden sana yaklaşıyo o

kızlar ben kacar iş yapcam aleyna seni bekliom sabırsızlıkla bugün yoğunum misfirim var

aynı zamanda baya pasaklıydı yemek yaparken midemi bulandırdı

yemek yapma aşamasını görmedim ama mutfak bayaaaa dağınıktı antebin adını batırdılar.zaten aklı başında bir insan o tip bir yarışmaya katılmaz bence ne çekecem milletin dırdırını peeeeh.kadın anca kendine bakım yapmıştı.ben orda bir çiğ köfte yapaydım millet parmaklarını yerdicokacimcoook

canım çekti ben daha çok dolmalarınızı severim kız tarifini versende yapsam akşamcokacimcoook

Malzeme

25 adet kurutulmuş patlıcan (dolmalık)
15 adet kurutulmuş biber (dolmalık)
4-5 adet kuru soğan-3 baş sarımsak
2 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı biber salçası
2 su bardağı pirinç
1 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı toz şeker
Karabiber, kırmızıbiber, yenibahar, tuz
2 limonun suyu yada limon tuzu-Yeterince su
Tarifi

Kuru patlıcanlar, geceden kaynar suya konup çatal geçecek şekilde haşlanır.Biberler ise kaynar suda en fazla 5 dk. kaynatılır. Her ikisinin de suları 2 veya 3 defa değiştirilir. Dolma içini hazırlamak için, önce zeytinyağında kıyılmış soğan ve sarımsak hafif kavrulur, salçaları ilave edilip iyice karıştırılır. Yıkanmış pirinç bu karışımın içine konup hafifçe kavrulur. İki bardak sıcak suyla baharatlar ve şeker suyu çekene kadar pişirilir. Hazırlanan bu karışım patlıcanların içine bir parmak eksik olacak şekilde doldurulur. Tencereye birinin ağzı diğerinin dibine gelecek şekilde dizilir. Üzerine de aynı şekilde iç doldurulan biberler yerleştirilir. Daha sonra biraz tuz atılır ve üste dolma taşı konur. Dolma taşının bir parmak altına gelecek kadar kaynar su katılır. Kaynamaya başlayınca altı kısılır. Pişmesine yakın limon suyu ilave edilerek 10-15 dk. daha pişirilir ve ocaktan indirilir. Dolma servise hazırdır.

merhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ilan_aşklar felan güceniyorum bak ben yanlız mı kaldım ühüüüüüü ühüüüü
Ben gibi güzel biri dermişim yalnızlıgı hakedermiyimmmmm
:))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…