Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok kıssss görmedim özeldenmi attın yok gelmemiş

yok msj dı cvb yazmayıca aleyna neden canın sıkkın sen kendini negatife hazırlıyon ama inşallah pozitif cıkcak seninle berabaer bizimde yüzümüz gülcek kim kızdırmış aleynamı söle bakem o negatif almasını istediğin kim aaaaaaaaaaaaa kız ne duruyon hala gidip tahlil yaptırsana :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

buarada bu gün misafirim var kek yapcam yumurtam kalmamış dışarı cıkmaya üşeniyom yumurtasız kek olurmu deneyenler oldumu

canım ya şimdi gitmeyim çünkü kanı verince öğleden sonra çıkarıyorlar o zamana kadar bekleyemem

kız aaaaaaaaa sıkma kendini olacağıvarsada olmaz sonra azab cekersin seni beklicem ya şimdi işin yoksa kalk markete git işte bu işkence

kıssss kaydirigubbakcemile3 beni güldürdün bravo kıss ben yumurtasız olmaz dedim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

esinte hoşgeldin canım nasılsın uleeeeeeeeeeeeeeeeeen.naşkım sen nerelerdesin yavrucuğum yoksa beni terk etmek mi istiyorsun uleeeeeeeeeennn:roflol:

kıssss kaydirigubbakcemile3 beni güldürdün bravo kıss ben yumurtasız olmaz dedim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız allah iyiliğni versin sen hangi yumurtadan bahsediyon ben tavuğun yumurtasından bahsediyom kız aklın nerde . ya olurmu yumrtasız kek:sm_cool:delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

kız allah iyiliğni versin sen hangi yumurtadan bahsediyon ben tavuğun yumurtasından bahsediyom kız aklın nerde . ya olurmu yumrtasız kek:sm_cool:delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

kıss sen lafın neresinden anlıyorsun bende aynı şeyi dedim kek yumurtasız olmaz herhalde dedim :roflol: :roflol:

aleynacım tatlım benim olsada olmasada boşveeeer dünyanın sonu değilya ama inş olacak sen nefsini şeytana uydurma Allaha sığın ondan yardım iste.

esinte hoşgeldin canım nasılsın uleeeeeeeeeeeeeeeeeen.naşkım sen nerelerdesin yavrucuğum yoksa beni terk etmek mi istiyorsun uleeeeeeeeeennn:roflol:

yokya annemledeydim 2 gündür ama takip ettim sizi naşkım bırakırmıyım seni naleyna ne kadar karşı olsada bu naşka ben klavyamın sesini dinlicem cünkü sana orda msl yazıyoma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…