kızlar ben geldim aaaaaaaaaa görmediniz galiba aleyna sabah sana msj attım gördünmü alooooooooo emine naşkım napıyon ulaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar. aleyna bütün dualarımız seninle canımm
yok kıssss görmedim özeldenmi attın yok gelmemiş
buarada bu gün misafirim var kek yapcam yumurtam kalmamış dışarı cıkmaya üşeniyom yumurtasız kek olurmu deneyenler oldumu
olmaz heralde canım
kız aaaaaaaaa sıkma kendini olacağıvarsada olmaz sonra azab cekersin seni beklicem ya şimdi işin yoksa kalk markete git işte bu işkence
kıssss kaydirigubbakcemile3 beni güldürdün bravo kıss ben yumurtasız olmaz dedim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kız allah iyiliğni versin sen hangi yumurtadan bahsediyon ben tavuğun yumurtasından bahsediyom kız aklın nerde . ya olurmu yumrtasız kek:sm_cool:delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
esinte hoşgeldin canım nasılsın uleeeeeeeeeeeeeeeeeen.naşkım sen nerelerdesin yavrucuğum yoksa beni terk etmek mi istiyorsun uleeeeeeeeeennn:roflol:
kıss sen lafın neresinden anlıyorsun bende aynı şeyi dedim kek yumurtasız olmaz herhalde dedim :roflol: :roflol:
aleynacım tatlım benim olsada olmasada boşveeeer dünyanın sonu değilya ama inş olacak sen nefsini şeytana uydurma Allaha sığın ondan yardım iste.
kıss sen lafın neresinden anlıyorsun bende aynı şeyi dedim kek yumurtasız olmaz herhalde dedim :roflol: :roflol:
taman yeter kapatım kek yapmıyomcokacimcoook:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?