Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aleynaaaaaaaaaaaaaaaaaa naber canım sen dolma yapma canım çünkü bugün bebek yapıcan hazırlaması servisi derken bayaaa zaman alıyor

aleynaaaaaaaaaaaa kız o baklavamı tamda adet dönemimdeyim bi yanım şişerse sebebimsin valaaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol:

:lepi::lepi:bak ne güzel yazmışsın tarifi bide bana soruyon.ama zeytinyağı daha fazla olacak biz yenibahar koymayız şekerde koymayız biraz farklılık var ama tarif süpeeeer.sen ne zaman gidicen kan vermeye.

kızlar sohbetınız bol olsun maşallah hep böle olun yoğunum anca okuyorum. bugun büyün gün bakalım inş aleyna bize umut olucaksın
sancux kan testı yaptımı acaba idrar testınde çıkmıştı ama

iyiyim eminem ne olsun bu hafta gezmelerim var onlara iştirak edecem bi yandan işlerimi yapıyom öglene bitsin diye bir yandan size bakıyorum

aleynam hadi canım rast gele Rabbim yardımcın olsun hayırlı haberlerle gelirsin inşallaaaaaaaaaaah:Saruboceq:dualarım seninle canım.

hadi aleyna Allah işini rastgetirsin.Her durumda sabırlı ol tatlım Fevri davranma inş.... buraya neşeyle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…