Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
offf bilemiyorum çok kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın verdiğim paraya değil emeğime acıyorum

aleyna çok hırpalama kendini dicem ama çok zor biliyorum benim negatif sonucum geldi aklıma mafoldumbenmafoldumbensaatlerce ağlamıştım sonra eşim beni yemeğe falan götürdü herkes aradı teselli etmek için sonra dedimki beni bu kadar seven insan var onlarda çok üzülüyo onları ve kendimi daha fazla üzmemek için Rabbime yöneldim her zamanki gibi sabır istedim halime sükrettim sıkıntımı attım çok şükür.ama şu an ağlama hiçkimse durduramaz biliyorum biraz ağla ve açıl.

kızlar eşime kıyamadım çok kötüydü

seni çok iyi anlıyorum canım aynı şeyleri bende yaşadım biliyorum çok kötü bir duygu gerçekten Allah kimseye yaşatmasın.benimde eşim çok kötü olmuştu zaten onu üzmemek içinde kendimi topladım biraz.yazık kız onlara çok istiyolar baba olmayı ama elbet birgün olacak buna yürekten inanıyorum.

anneni falan çağırsan yanına yada eşin gelse iyi olur senin için sana moral verirler.gerçi biz varız ama yanında birilerinin olmasıda iyi olurdu.

aleyna ne dicemi bilemiom canım üzülme dicem ama insanın elinde değil bitanem allah büyüktür bakarsın sürpriz olur sana canımya neyse şuana misafirim var merak ettim bi açım dedim seninkadar bizde üzüldük bitanem :çok üzgünüm:

anneni falan çağırsan yanına yada eşin gelse iyi olur senin için sana moral verirler.gerçi biz varız ama yanında birilerinin olmasıda iyi olurdu.

annemin haberi yok eşimde gelemez nasıl çıksın işten boşver şimdi iyiyim biraz işte bu yüzden ümitlenmek istemiyordum

sağol canım Allah kimseye göstermesin

canım yaaa sen kafanı dinlemek istiyosun çok iyi anlıyorum benimde bazen başımı alıp gidesim geliyo oy oy.

uyuyamadımki gözüme uyku girmedi offff nasıl oluyumki kimileri seviniyor kimileri üzülüyor başka topikte esra arkadaş vardı bugün beraber sonuç öğrendik onunki pozitif bana sadece şunu yazmış çok üzüldüm cnm ya hayırlısı :1shok: sadece bu çok alındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…