aleyna bence doktorunla hemen konuş neden olmadığını sor.bak canım sende aynı benim yaşadığım sorunları yaşıyosun herşey yolundayken tutmadı bunun nedeni ne olabilir ben laparodkopiyle öğrendim bence sende yaptır bu alaproskopiyi şu an benim kafam rahatladı en azından sorunun ne olduğunu öğrendim bundan sonra ne yapacağımı biliyorum belirsizlik insanı öldürüyo canım.
canım benim sorun felan yok bu merkez üyü değildi sonradan anladım ama iş işten geçti bir kere başladık sanada diyodumya hep içime sinmiyor diye
ben burdayımde sen nerdesin uleeeeeeeeeen.
kısss üyü yazmışım iyi yazıcağıma
tabiki alırız canım ne demek hoşgeldin aramıza.canım en erken 12.günde yani cumartesi falan oluyo.kendinden bahsetsene biraz kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin sorunuz neydi.merhaba arkadaşlar aranıza beni de alır mısınız?
ayın16 ve 17 sinde aşılama yaptırdım bu benim ilk aşılamam oldu. en erken ne zaman sonucu öğrenebilirim? bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
emine sorun ne ben bilmiyom :uhm:
aleynanın et yemeğini yiyelim cokacimcoookaleyna servis ac yavyum
canım gercekten bilmiodum tuttum kız eline sağlık lezzetli olmuş
canım kadın sadece kadın doğumcu infertiliteyle alakası yok zeten prof değil opr.dr. benim yumurtaları 225 lik vurunarak çok büyüttü ve çok büyüdüğü için kendiliğinden çatlamasın diye tekrardan iğne verdi embriyolog bir tane adam artist gibi boneyle dolaşıyo hijyen kesinlikle yok oraya giden zaten 1 sefer yaptırıyo eğer tutmazsa başka yere gidiyo ama onlar görürler adlarını çıkarıcam hhaaa bide benim transferin 4. günü e2 değerime baktılar artık ne çıktıysa tekrardan çatlatma iğnesi verdi sencede çok saçma değilmi benim transferden sonra çatlatma iğnesiyle ne işim olabilir
evet gerçekten çok saçma transferden sonra çatlatma iğnesi ne alaka anlamadım.sen ne kadar para ödedin bu merkeze.
tabiki alırız canım ne demek hoşgeldin aramıza.canım en erken 12.günde yani cumartesi falan oluyo.kendinden bahsetsene biraz kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin sorunuz neydi.
nasıl bilmiyon kız geçmişi okumadınmı hiç.neyse canım benim sol tüpümde yapışıklık varmış ve rahimde endometrium dedi galiba o oluşmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?