Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim sorun felan yok bu merkez üyü değildi sonradan anladım ama iş işten geçti bir kere başladık sanada diyodumya hep içime sinmiyor diye

haticem bunlar tatlı açlıklar canım bizler senin yaşadıklarını yaşamak için neler yapıyoruz haline şükret.hiçmi bişey yiyemiyosun canım.

merhaba arkadaşlar aranıza beni de alır mısınız?
ayın16 ve 17 sinde aşılama yaptırdım bu benim ilk aşılamam oldu. en erken ne zaman sonucu öğrenebilirim? bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.

canım benim sorun felan yok bu merkez üyü değildi sonradan anladım ama iş işten geçti bir kere başladık sanada diyodumya hep içime sinmiyor diye

canım merkez iyi olmayabilir ama sonuçta oluşan embriyoların var ve onları rahime yerleştirdiler bundan sonrası için bişey yapamıyolar biliyosun o merkezde hamile kalan yokmu vardır elbette.bende senin gibi diyodum hiçbir sorunum yok neden olmuyo diye ama sorun varmış ama sen bilirsin tabiki benimki sadece bir öneriydi canım.

sensiz kaldım inanki dünyama gün doğmuyor günahım neydi tanrım hasretin cekilmiyo yüzünü görmeden acılarım tükenmiyo ah kızlar ah

canım kadın sadece kadın doğumcu infertiliteyle alakası yok zeten prof değil opr.dr. benim yumurtaları 225 lik vurunarak çok büyüttü ve çok büyüdüğü için kendiliğinden çatlamasın diye tekrardan iğne verdi embriyolog bir tane adam artist gibi boneyle dolaşıyo hijyen kesinlikle yok oraya giden zaten 1 sefer yaptırıyo eğer tutmazsa başka yere gidiyo ama onlar görürler adlarını çıkarıcam hhaaa bide benim transferin 4. günü e2 değerime baktılar artık ne çıktıysa tekrardan çatlatma iğnesi verdi sencede çok saçma değilmi benim transferden sonra çatlatma iğnesiyle ne işim olabilir

tabiki alırız canım ne demek hoşgeldin aramıza.canım en erken 12.günde yani cumartesi falan oluyo.kendinden bahsetsene biraz kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin sorunuz neydi.
emine sorun ne ben bilmiyom :uhm:

nasıl bilmiyon kız geçmişi okumadınmı hiç.neyse canım benim sol tüpümde yapışıklık varmış ve rahimde endometrium dedi galiba o oluşmuş.

evet gerçekten çok saçma transferden sonra çatlatma iğnesi ne alaka anlamadım.sen ne kadar para ödedin bu merkeze.

evet gerçekten çok saçma transferden sonra çatlatma iğnesi ne alaka anlamadım.sen ne kadar para ödedin bu merkeze.

33333333333333333333333333333333333333333333333 buçuk milllllyaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ilaçlar hariç kayınbabam ne diyecekse o vermişti parayı adam bidaha vermez herhaldemafoldumben

eski aşkın dimi aleynacım tek derdimiz belli canım ama allah dermansız dert vermesin canım aleyna canım senin tedavin cok yanliş ilkkez sende duydum dikkatsizlermiş hemde böle bi konuda canım inşallah rabbim bidaha yaşatmasın kendiliğinden gelir bebişin

teşekkür ederim canım demek az kaldı ayyyy heyecanlandım şimdi ya kan tahlili yaptırmam gerekiyor dimi?
canım ben 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım son 1 yıldır da korunmamamıza rağmen hamile kalamadım eşim ve ben gerekli tüm tetkikleri yaptırdık hepsi güzel çıktı hatta normalden çok daha iyi çıktı ama malesef hamile kalamadım sonuç olarak sebepsiz infertilite olarak teşhis koyuldu ve önce çatlatma iğnesi yapıldı daha sonra da aşılama yapıldı (başlangıçta aşılama kararı yoktu ama doktorum garanti olsun diye yaptı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…