Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
böyle düşüncesis insan çok canım hemen oldum delisi olurlar nefret ederim böyle insanlardan.

üzülme canım böyle insanların lafları için değmez bak bizler senin yanıdayızkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileŞeniz:teselli:

yemekle uğraşıyorum canım çok iyiyim Allah başka keder vermesin bununda üstesinden gelirim inşallah

sorması ayıp ne yemek yapıyon akşama bende amma meraklıyım dimiiiiiiiiiaklinialirimsmile

kimse konuşmuyo bende çıkarım o zaman aylinda altta ööööyle duruyo konuşsana kız.

aleynacim canim cok uzuldum.suanki duygularini o kadar iyi anliyorum ki, ama elden gelen bisey yok.Allah ne zaman ol derse o zaman oluyo.vakti gelince olucak insallah.umudunu yitirme.

emine naşkım nerdesin ulllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yigenini bu persembe gormeye gitcez bakalim napiyo.ama beni mahfetti, hiç bisey yiyemiyorum, mutfaga giremiyorum.dun doktora telefon ettim sekreteri cikti persembe gelin dedi.normalde randevumuz haftaya persembeyeydi ama o zamana kadar dayanamiycam.

:mymeka: kısss neden öyle diyorsun bak biz ne çekiyoruz bebek için sakın öyle söyleme haaaaaaaa döverim klava:

aleyna bence doktorunla hemen konuş neden olmadığını sor.bak canım sende aynı benim yaşadığım sorunları yaşıyosun herşey yolundayken tutmadı bunun nedeni ne olabilir ben laparodkopiyle öğrendim bence sende yaptır bu alaproskopiyi şu an benim kafam rahatladı en azından sorunun ne olduğunu öğrendim bundan sonra ne yapacağımı biliyorum belirsizlik insanı öldürüyo canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…