Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba Beyzacim
Evet ilk tup bebek denememizdi ama daha once asilama yaptirdim, birkac kez yumurtalama takibi yaptirdim.
Bir suru tahlil, rahim filmi hicbirsey cikmadi.
1,5 senedir surekli hastanedeydim.
Allahima şükürler olsun bu sefer yüzüm güldü.

merhaba kızlar ayyy iş yapıyorum 2 haftadır yapamıyordum sinirimi işten çıkarıyorumkaydirigubbakcemile3

özlemay Allahmı söyletti ne ben senı aşılamayla hamile kaldın zanettmiştim.
inş en yakın zaman hepimiz hamiş olcaz canımm

bende bugun doktora gittim sabahleyın gecıkmeyle oluişan kist kaybolmuş aşılama yapalım dei sonra bu ay yumurta takibine karar verdık bakalım

belkide Allah söyletti demi.......Olurmu olur bi temizleniyim hemen umutlanmaya başlıyoruz işte ne yapalım ümitsiz yaşanmaz kiiiiiiiiii
Aleynam nasılsın canım

Aleyna merhaba canim...
Senin icinde hersey guzel olacak insallah en kisa zamanda kendiliginden kalirsin hamile.
Rahat ol, olumlu düsün hep

yok canım ben iyiyim ama bazen delim geliyor sıkıntı basıyor ama geçiyor sonra, eşimle akşam karar aldık biraz kendimize zaman ayırıcaz sinema yazın tatil piknik vs. yani inşallah bu yaz eğlenceli geçicek belkide eşimin yıllık iznini ankarada geçiririz anatolia tüp bebek merkezinde ama eylül ayına doğru

sende kafanı dinle az aleyna rahatla boşalt içini benım söyledıklerımı sakın yanlış anlama benım arkadaşım vardı yaşı senin gibi küçük çok yıprandı sonra bi tataıle gittiler 1 haftalığına yazlık bir beldeye orda nolduysa kız geldı 2 hafta sonra hemile oldğunu öğrendı.

inş cumlemize yaradan nasip eder.

tamam canım sağol bizde öyle düşünüyoruzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…