Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dalia sen napıyosun canım nasılsın hiç konuşmadın.

iyiyim canim sagol bende ucuncu asilamayi yaptirdim oda buyuk bir ihtimalle negatif
carsamba veya persembe adet gunum ne yapalim nasip degilmis hakkimizda hayirlisi
bende eylul gibi tup denemeyi dusnuyorum bir yandanda cok korkuyorum
sen nasilsin ?

aleyna ben 26 yaşında evlendım canım geç evlendım.hepinize hak veriyorum yaşı başı yok bu işin ama Aleyna senın bu yaşta bu kadar tedavı görmene üzülüyorum canım. çünkü ticaret gözüyle bakan doktorlar önce yaşı sorar sonra kaç yıllık evlisin der . eğer yaşın küçükse seni deneme tahtası gibi kullanır bu ilaçlar buna etki yapar yıpranırmı oraları hiç düşünmezler. yazık vucudumuza , bedenimize yazık. ..... ama o küçük ayaklı küçük elli bebeler için herşey değer dimi sırf bu yüzden çaba göstermıyozmu............. demek isteğimi anladınız dimi kızlar ..

canım hayırlısı olur inş hakkında

haticem bunlar tatlı açlıklar canım bizler senin yaşadıklarını yaşamak için neler yapıyoruz haline şükret.hiçmi bişey yiyemiyosun canım.
bilmezmiyim canim,sikayet ettigimden degil.bende bu gunleri gorebilmek için az ugrasmadim.ama simdi hiç bisey yiyemiyorum, bebegime bi zarar gelmesinden korkuyorum.bu sabah cok az yedim onuda cikardim sonrasinda aksama kadar bisey yiyemedim.birazonce yumurta yaptim yedim,onuda zorla bikac lokma.bu yuzden persembe doktora gitcez, cunku bu kadar yemekle olmaz.insallah bebisim iyidir.
Allah'im sizede en kisa zamanda versin insallah, hergun aklimdasiniz.

aleyna canım çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır demekten başka bi çaremiz yok.ınşallah en yakın zamanda, hem de doğal yoldan hamile kalacaksın canım.Biraz sabret,

kızlar nergis nerlerde ya hiç gelmiyo ne zamandır.

Canım bende tüp bebek tedavisindeyim.Sabahları hastane, öğleden sonraları okul koşturup duruyorum.Akşamları giriyorum o zamanda sizler yoksunuz. Bi de ilaçlardan mıdır nedir kolumu kaldıracak dermanım yok.Çok halsizim hemoglobinim falan de iyi ama ne biliim ilaçlardan herhalde.

Sancux canım çok tebrik ediyorum.Allah sağlıcakla kucaklamayı nasıp etsin.
Bakalım benim tüp maceram nasıl bitecek.Senin eşinde mi sorun vardı canım?

aleyna canım çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır demekten başka bi çaremiz yok.İnşallah en yakın zamanda, hem de doğal yoldan hamile kalacaksın canım.Biraz sabret,

teşekkür ederim canım senin tedavinde hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırsın

merhaba kızlar nergis gelmiş hayırlı olsun tüp tedavin canım..........Gerçekten işin zor birde çalışınca insanda takat kalmıyor degilmi inş. bu sıkıntıların son olur......

Sancux canım çok tebrik ediyorum.Allah sağlıcakla kucaklamayı nasıp etsin.
Bakalım benim tüp maceram nasıl bitecek.Senin eşinde mi sorun vardı canım?

Merhaba Nergiscim
Cok tesekkur ederim
Umarim senin tedavinde olumlu sonuclanir.
Sana tek tavsiyem pozitif olmak, hicbirseyi kafana takmamak.
Inan bunlar çok onemli...
Belki tedavin sirasinda birseyler ters gidebilir sen lutfen moralini bozma hep olumlu ol...
Sonucu da guzel olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…