Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aman aleyna boşver ben senın yaşında olsam hiç bişey düşünmem boşver be kızım gez eğlen dolaş az gençliğini yaşa sen boşverırken kendıliğinden olur herşey çifter çifter hemde

sağol canım senin yaşın kaçtıki unuttum kıssssssskaydirigubbakcemile3

söyledi canım yarın için progesteron 3 mart için de betahcg tahlilim var ama bana biraz geç gibi geldi yanlış mı düşünüyorum

gerçekten geç bir zaman normalde 14.gün öğreniliyo bence seninki nerdeyse 18.gün falan oluyo.

aleyna bende bilmiyom kime ne diyom geldiler bacım geldileeeeeeeeeer:uhm::roflol:

beyzanur bende bu yola baş koyduğumda 25 yaşındaydım yaşım oldu 28, 30 a ne kaldı şurda zaman çok çabuk geçiyo canım bu işler yaşa bakmıyo tatlım insan bian önce olsun istiyo.

kızlar iyiki birbirimizi tanımışız dimi bütün sıkıntıları beraber aşıyoruz Allahın izniyle aleynamında morali düzeldi ne güzelkaydirigubbakcemile5

kızlar ben çıkıyorum paylaşımınız için teşekkür ederim iyi akşamlar opuyorumnanaktan

kızlar iyiki birbirimizi tanımışız dimi bütün sıkıntıları beraber aşıyoruz Allahın izniyle aleynamında morali düzeldi ne güzelkaydirigubbakcemile5

düzeldim canım Allah hakkımda hayırlısını verdi çok şükür eğer olup düşseydi yada sakat doğsaydı dahamı iyi olacaktı Allah yüzümüze baktı her şerde bir hayır vardır:1rolleyes:

düzeldim canım Allah hakkımda hayırlısını verdi çok şükür eğer olup düşseydi yada sakat doğsaydı dahamı iyi olacaktı Allah yüzümüze baktı her şerde bir hayır vardır:1rolleyes:

tabiki herşeyde bir hayır vardır.bizim bir tanıdık var yaşı 26 oda tüp bebek yaptırdı dış gebelik oluşmuş oda patlamış doktora zor yetiştirmişler doktor 10 dk. daha geç getirseydiniz hastayı kaybederdik demiş.her zaman herşeyin hayırlısını istemek lazım canım.görüyosun beterin beteri var.

her geçen gün ömrümüzden gidiyo Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı günler versin.yanında hayırlı bebişlerde versin inşallaaaaaaah amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…