Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kız nergis nerlerdesin sen.hoşgeldin canım nasılsın.

bu arada kızlar bugün çok ca selavat çekin dua edin bakarsın dua kapılarının açıldıgı ana gelir kabul oluverir......
ümitsiz olmayalım yaradan verecekse verir.........

bende polikistik over var canım. yumurta oluşmuyordu. bu ay iğnelerle bir yumurta oluştu. İnşallah oda tutmuştur.

Canım tebrik ederim kesin hamilesin. Bende pko hastasıyım klomen+ çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. İlk ay büyümediler tedavi iptal oldu. İkinci ay 2 yumurtam oluştu hamile kalamadım. Üçüncü ay yine iki yumurtam oluştu ve ikiz bebeklerime hamile kaldım :)) Bende adetime 3 gün kala test yapmıştım ikinci çizgi çok silikdi ve kan testi yaptırdım hemen 3-4 hafta arası hamile çıktım, değerim 58,4 çıkmıştı canım. Allah tamamına erdirsin çok sevindim senin adına.

Sevgi hak edenin, umut sabredenin, zafer inananın, mutluluk bekleyenin, bunların tümü ssizlerin ve sevdiklerinizin olsun.Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar ihsan etsin amiiiiiiiiiiin.

herkeze iyigünler ve hayırlı kandiller. Allahım bu mübarek günde inşallah dualarımız kabul eyler

kızlar idrar testi yaptım 2. çizgi baya belirgin ama diğerine göre biraz silik çıktı. hamilemiyimdir acaba. yarın akşam belli olcak sonucum kan vermeye gidicem.çok heyecanlıyım

canım benim çoook sevındım kesinlikle hamilesindir.inşlallah kan testındede guzel haber verırsın ve hayırlı bir hamilelik geçirirsin

bakalım bizde bu çift cizgiyi görcezmi

nasılsın canım başka topikten biri bana çok kötü muamelede bulundu benim gittiğim doktorun tanıdığıymış bana etmediği hakaret kalmamış o kadını nasıl şikayet edebilirim

çoğu gitmiş azı kalmış 11 kişi kalmış şu mübarek mevlid kandilinde yarabbim dualarımızı kabul eyle. bizde inş en yakın zamanda hamiş kalırız

nasılsın canım başka topikten biri bana çok kötü muamelede bulundu benim gittiğim doktorun tanıdığıymış bana etmediği hakaret kalmamış o kadını nasıl şikayet edebilirim

nasıl yani sana neden kötü muamelede bulunmuş anlamadım canım ne dedinki.

canım benim kimmişki bu... doktorun avukatlığını mı yapıyomuş. buralarda şikayet et die bölüm olcak ben bi bakınayımm

çoğu gitmiş azı kalmış 11 kişi kalmış şu mübarek mevlid kandilinde yarabbim dualarımızı kabul eyle. bizde inş en yakın zamanda hamiş kalırız

canım benim yaaaa beni de eklemişsin çok sevindim inş en kısa zamanda güzel haberi alırım ve sizinle paylaşırım. Allah ım şu hayırlı günde hepimizin dualarını kabul etsin. herkesin kandili mübarek olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…