Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beyzanur yaptır canım 2.aşılamayı bir umut belki olur.senin eşinde sorun vardı değilmi.

İyiyim canım çok şükür.Benimkiler ikiz olduğu için hazımsızlığım çok var.

Sende ne sorun var canım, neden aşılama yaptırdın?

canım benım eşimin spermlerı biraz hareketsız .oyuzden aşılama yaptırdık ama tutmadı.
şuanda yumurta takıbı yapılıyo yaza bişey olmazsa tüp yapcaz. senınde tüp bebekdi dimi

canım benım eşimin spermlerı biraz hareketsız .oyuzden aşılama yaptırdık ama tutmadı.
şuanda yumurta takıbı yapılıyo yaza bişey olmazsa tüp yapcaz. senınde tüp bebekdi dimi

Yok canım benimkiler de yumurta takibi ile oldu, klomen+ çatlatma iğnesi kullandım. 3. ay ikizlerime hamile kaldım. Benim eşimde sorun yok ama ben pko hastasıydım canım.
Çok yakın bir arkadaşımın kocasınında spermlerinde morfoloji çok yüksek di ve tüp bebek yapıldı ilkinde tuttu canım. İnşallah seninkide ilkinde tutar. arkadaşımada aşılama yapıldı 1 kere tutmamıştı. Bildiğim kadarı ile sperm yetersizliği varsa en iyi yol tüp bebek, bir kere aşılama denediysen paranı boşa harcama direk tüp bebeğe geç bence canım.

benim eşimde sorun yoktu ilk aşılamam o nedenle tuttu sanırım. Hepinize dua edicem bugün. ben çıkıyorum şimdi . kendinize iyi bakın. kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.

canım haklısında hareket sorunu varken aşılamanın tutma olaslığı yüzde 15-20 imiş

ne bilim böle düşünürkende aylar geçiyo yaş alıyo başını .

canım aşılamanın tutma olasılığı haraket sorunu olmasada %15-20 yani bu sonuç haraket sorunu olmasada değişmiyor.bencede düşünerek vakit kaybetme.

beyzanur tüp bebeği neden yazın yaptırmayı düşünüyosun yaptıracaksan şiimdi yaptır ne bekliyosun.

canım aşılamanın tutma olasılığı haraket sorunu olmasada %15-20 yani bu sonuç haraket sorunu olmasada değişmiyor.bencede düşünerek vakit kaybetme.

Eminecim eğer normalde tutma olasılı %15-20 ise hareket sorunu olduğunda bence daha düşük bir ihtimal olması lazım yanılmıyorsam.

canım inşallah bugun hürmetıne dularımız kabul olur bizlerde anne oluruz. ben bu akşam 111 rekat kılcam inşallah çok sevapmış

Tropheus belki seninkilerde ikizdir kız:ecrin_bebek::ecrin_bebek:delikafadulden:teytey:

Eminecim eğer normalde tutma olasılı %15-20 ise hareket sorunu olduğunda bence daha düşük bir ihtimal olması lazım yanılmıyorsam.
tabiki öyle doğru söylüyorsun galiba beyzanur için en uygunu tüp bebek.
Bencede ya yazın tedaviyle uğraşılmaz, en güzel zaman bahar bunun için, bakarsın yaza hamiş girersin canım zemuszemus

dimi ama bence hemen başlamalı tedaviye hem tam bahar senin dediğin gibi bu mevsim hamile kalma mevsimi büyükler öyle der.

canım maddi olarak hazır değiliz . o yuzden yaza erteledık

canım hepimiz yıprandık bu yolda seni çok iyi anlıyorum biz nerdeyse hep borç edip yaptırıyoruz borç içinde yüzüyoruz çünkü bu işler ertelemeye gelmez zaman geçiyo yaşımız büyüyo.bence biryerlerden bulup hemen yaptırın bu herşeyden önemli çalışıp ödersiniz.Allah sağlık versin para kazanılır ama geçen yıllar tekrar kazanılmıyo maalesef.

haklısın canım

BUGUN ÇOK DUA EDıCEM KIZLAR HEPıMıZ ıÇıN ıNŞ DOĞAL YOLDAN HAMıLE KALIRIZ KıMSEYE GEREK KALMADAN

bu arada bayaaa kalabalıklaştık.sabahtan beri nerdeydiniz 15 dk sonra çıkıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…