Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada canım kullandığım ilaçlar klomen ve çatlatma iğnesi, beklenen adet tarihim de 2 mart. eğer bugün işten erken çıkabilirsem gebelik testi alıp yapıcam çok merak ediyorum bugün aşılama yaptıralı 9 gün oldu acaba test yapmak için erken mi?

kızlar merhaba. kan testim 675,38 çıktı yani hamileyim kesin. çarşamba yada salı gel ozaman gebelik kesesini görürüz dedi. gebelik kesesini görmek için değer 1000i geçmesi gerekiyormuş. çok mutluyum. rabbim inşallah buradaki herkesin yüzünü güldürür. en kısa zamanda sizlerde güzel haberler alırsınız. inşallah hamileliğim sorunsuz devam eder ve sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım. hamile arkadaşların hepsi içinde bunu diliyorum. bugün kandil ve bu haberi aldım rabbime şükürler olsun. çok dua ettim. bugünde edicem. kendime ve buradaki herkese. dualarımız birbirimiz içinde olsun. hepinizi öpüyorum.

CANIM senı nergıs eklemiş inş aşılaman olumlu sonuç verır hadı bakalım kandil günü inş güzel haber verırsın bize

ben aşılamamım 11. günü test yaptım hiçbirşey çıkmadı. heyecanla insan habire test alıyor. ben 6. gün yaptım, 7 gün yaptım , 10. gün 11. gün sonra dedim kesin hamile değilim. buna alıştırdım kendimi 14. gün bir arkadaşım test getirsi baktık 2. çizgi var silik. 15. gün bugün sabah bidaha yaptım yine aynı. inanamadım.ama kan testine kadar hiç konduramadım. acele etme test için . kendine dikkat et. rabbim herşeyi yoluna koyuyor.

canımmm çok çok sevındım bu mbarek gunde kız ne güzel haber inş bizlerinde yüzü güler

ilk aşılamamdı. bende polikistik over var. yumurta gelişmiyordu bende. klomenle yumurtalar büyümedi. en son gonal f iğne ile yumurta elde ettik çatlatma iğnesi vurundum 36 saat sonrada aşılama oldu. ilkinde tuttu çok şükür. inşallah sorunsuz devam ederiz yolumuza. inşallah buradaki herkesin olumlu haberlerini alırız.Bol Bol dua edin bugün.

Tropheus Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.darısıda bizlerin başına.

eminem iyiyim canım bugun oruç tutcaktım 1 damla kırmızı gelmş. artık akşama bol bol dua edcem bütün bebek isteyen anne adaylarıı için

valla böyle aşılama ile hamile kalanları duyunca çok sevınıyorum 2 aşılamayı yaotırasım geliyo

niyet etmişsin tutmaya belkide Rabbim tutmuş sevabı verir sana kimbilir.benide eksik etme dualarından bende herkes için dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…