bu arada canım kullandığım ilaçlar klomen ve çatlatma iğnesi, beklenen adet tarihim de 2 mart. eğer bugün işten erken çıkabilirsem gebelik testi alıp yapıcam çok merak ediyorum bugün aşılama yaptıralı 9 gün oldu acaba test yapmak için erken mi?
bu arada canım kullandığım ilaçlar klomen ve çatlatma iğnesi, beklenen adet tarihim de 2 mart. eğer bugün işten erken çıkabilirsem gebelik testi alıp yapıcam çok merak ediyorum bugün aşılama yaptıralı 9 gün oldu acaba test yapmak için erken mi?
kızlar merhaba. kan testim 675,38 çıktı yani hamileyim kesin. çarşamba yada salı gel ozaman gebelik kesesini görürüz dedi. gebelik kesesini görmek için değer 1000i geçmesi gerekiyormuş. çok mutluyum. rabbim inşallah buradaki herkesin yüzünü güldürür. en kısa zamanda sizlerde güzel haberler alırsınız. inşallah hamileliğim sorunsuz devam eder ve sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım. hamile arkadaşların hepsi içinde bunu diliyorum. bugün kandil ve bu haberi aldım rabbime şükürler olsun. çok dua ettim. bugünde edicem. kendime ve buradaki herkese. dualarımız birbirimiz içinde olsun. hepinizi öpüyorum.
aylinda sen nasılsın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?