beyzanur bu akşam yöntem değiştir bak hiç hazırlık falan yapma anidan herifin üstüne atla çocuk falan düşünecek vakit olmadan iş biter nasıl firkir amaŞenizondan sonra gelsin bebişler:sm_cool:
zeynoya malzeme çıktı yine.gitti mi kız misafirlerin.
beyzanur bu akşam yöntem değiştir bak hiç hazırlık falan yapma anidan herifin üstüne atla çocuk falan düşünecek vakit olmadan iş biter nasıl firkir amaŞenizondan sonra gelsin bebişler:sm_cool:
yokkız fazla bi kilom yokta akşama kadar bilgisayarın karşısında oturuyorum bölgesel yağlanma başladı onları eritsem fena olmaz hani.şuan 60 kiloyum.kız emine sen da zayıflamak istion galiba sirke-bal su falan bakıyosun
kızlar bende 62 olmuşun napcam ya
aslan beyzanur yürü kız kim tutar senihihoyyytbu akşam öyle yapcam birden atlıcan üzerine bakalım ne olcak
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız ben utanırım atlama ne bilmem :roflol: :roflol: :roflol: :kedi: nolicek
ay nebiliyim bende bir cevap yazayım dedim :roflol: :roflol::kedi: :kedi: :kedi:
cevap yazdıysan atlayacaksın atla dedim sana atla.kız varya böyle yapsan kocanın çok hoşuna gider benden söylemesiyerimseniben
bizim emine bu konularda çok mağrifetli
nooooldu tırstınmı kız :roflol::roflol::roflol:eyvahedigeldismile :kedi:
bizim emine bu konularda çok mağrifetli
zeynep misafirlerine pasta çay kahve ikramı yaptın hani bize:umursamaz:
nooooldu tırstınmı kız :roflol::roflol::roflol:
evet öyleimguclubacismileguclubacismilebayanssulusmile
bencede emine sen nerden öğrendin kız bunları :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?