Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beyzanur bu akşam yöntem değiştir bak hiç hazırlık falan yapma anidan herifin üstüne atla çocuk falan düşünecek vakit olmadan iş biter nasıl firkir amaŞenizondan sonra gelsin bebişler:sm_cool:

beyzanur bu akşam yöntem değiştir bak hiç hazırlık falan yapma anidan herifin üstüne atla çocuk falan düşünecek vakit olmadan iş biter nasıl firkir amaŞenizondan sonra gelsin bebişler:sm_cool:

bu akşam öyle yapcam birden atlıcan üzerine bakalım ne olcak

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız ben utanırım atlama ne bilmem :roflol: :roflol: :roflol: :kedi: nolicek

kız emine sen da zayıflamak istion galiba sirke-bal su falan bakıyosun
yokkız fazla bi kilom yokta akşama kadar bilgisayarın karşısında oturuyorum bölgesel yağlanma başladı onları eritsem fena olmaz hani.şuan 60 kiloyum.
kızlar bende 62 olmuşun napcam ya

sende bu formülü dene işte kullananlar gerçekten işe yaradığını söylüyo denemeye değer bence sonuçta zaralı bişey değil.

evt haklısın red pepper varmış çokiyi diolar bizim burda bi arkadaş 10 gunde 5 kilo verdı hapmı kullansam acaba

bu akşam öyle yapcam birden atlıcan üzerine bakalım ne olcak
aslan beyzanur yürü kız kim tutar senihihoyyyt
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız ben utanırım atlama ne bilmem :roflol: :roflol: :roflol: :kedi: nolicek

ne varmış utanacak insan kocasından utanırmı hiç sende bi hoşsun gerçi atla diye beyzanura demiştim sen niye üstüne akındın utangaç arkadaşım benim.

ay nebiliyim bende bir cevap yazayım dedim :roflol: :roflol::kedi: :kedi: :kedi:

bence zayıflamak için hap falan kullanma böyle doğal şeyler kullan bol su iç ekmeği azalt bu kadar basit işte.

zeynep misafirlerine pasta çay kahve ikramı yaptın hani bize:umursamaz:

bencede emine sen nerden öğrendin kız bunları :mymeka:

anam Allah vergisi yetenek.hem kocadan utanılmaz herşey yapılır ağaya beleş o kadar.ne o ben mum gibi durucam adam kendi kendinemi yapıcak yokyaaaaaaa olmaz öyle şey anca beraber kanca beraber:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…