Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi bakalım yaşat bize çay keyfini bekliyorum.neler yaptın misafirlerine bakalım.

beyzanur nediyo bu emine anam kız manyadısempatiksalakcinni

en iyisini yapıyı hep çocuk için çalışıyoz hiç kendi zevkimiz için doğru düzgün beraber olmuyoruz. bi tutturmuşuz bebek te bebek

tamam evlatsız olmuyoda zevkinde yaşıycan aferın kız emine sana devam ett. :dance:

emine akşamı iple çekiyor eve girer girmez adamın üzerine atlıycak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

benım yaşıtlarımın 2. çocuğu oldu kızkardeşimde önümüzdeki hafta ikinci doğutcak çevremdekiler hep hamiş . bazen sinir oluyorum bazen de aman diorum yaradanın bi bildiği var , bazen çok istiyorum ,

sizede oluyodur ruh halimiz çok değişiyor.

beyzanur altta görünmüyo eve koşuyo herhalde beyzanuuuuuuuuuuuuur kız yavaş adamı fazla hırpalama :roflol::roflol::roflol:

beyzanur altta görünmüyo eve koşuyo herhalde beyzanuuuuuuuuuuuuur kız yavaş adamı fazla hırpalama :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: emine sen çok betersin

canlarım ben çıkıyorum.beyzanurum sana iyi çalışmalar canım öpüldünüzkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar canım güle güle kızzz sende adamı hırpalama biryerini felan kırarsın :roflol: sakin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…