Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim nette eskisi gibi pembe degil beyaz bi sayfa var
canım dünde benim sayfa öyleydi ama fazla uzun sürmedi düzeldi.
aman dikkat et eminem hasta felan olma sen bize lazımsın teyze olcaz sayende zaten hamile olan terkediyo bizi

hava çaprmış olabilir bilmiyorum bugün burnum falan da akıyodu.hakkaten ya hamile kalan kaçıyo ne iştir anlamadım:1no2:hayırlısıyla ben bi hamile kalıym öyle yapmıcam sizi terketmicem söz veriyorum buradaki sohpet arkadaşlık çok güzel sizleri bırakmayı hiç düşünmüyorumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

bacım beyza bi var bi yok anlamıyorum onuda bazende altta duruyo konuşmuyo sonrada nerdesiniz falan diyo kız beyzanur seni döverimklava:

ozlemay kız resmin yokmu hiç profiline bi koyda bakıym merak ediyorum seni.

kızlar dün başıma ne geldı anlatım size dün benım hanı ilişki günümdü biz hazırlandık. yapcaz ama beceremedik .heyecanlandık sanırım sonra başldık gülmeye sinirlerim bozuldu. sonra kaltık 2 saat sonra falan kendiğinden oldu.günüm ziyan olcak die korktum.

nasıl heycanlandınız kız sanki ilk defa yapacaksınız.ben sana dün ne dedim doktor söylediği için yapmalıyız diye düşünmeyin kendi haline bırak canım.

hem bu işin hazırlığı nasıl oluyo merak ettim doğrusu anlatsana nasıl hazırlandınız kız.

beyzanur yine gitmişin kız tam sohpete başlıyoruz gidiyosunlmaz:

kızzzzzzz ne hazırlığı Allah iyiliğinizi versin kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ama biliyormusun bizede öyle oluyor kendimizi o güne şartlandırınca olmuyor yapamıyoruz :roflol: :roflol: :roflol::jeyyar:

ben geldımya durmadan düşüyorum yok kız gecelik falan işte ortam yarattık sonra gülmekten yapamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…