Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gelelim akşama ben yemekten sonra atladım sonra gene gülme tuttu
kız yemeği biraz hazmedeydinde öyle atlayaydın vah garibim ezilmiş adamcağız ben sana fazla hırpalama demedimmi:roflol::roflol::roflol:
tam hızımızı almıştık ki koltuktan aşağı düştük adamda konsantrasyon falan kalmadı. anlıycanız 2. seferde yaptık gene

süpersin koptum burdaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bu akşamda gardorubun üzerine çık öyle atla adamın üzerine yapışır yere kaçacak düşecek yeri kalmaz sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

bende sabah adet oldum saat 3 te doktora gidicem benim için dua edin kızlar.

kızlar ben kaçtım hadi görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

emine geri gelcenmi işe doktora gittikten sonra. kız bu ayı çok iyi değerlendirin inş hamiş kalırız bak senınde marta denk geldı çiftleşme ayı

kız 2 gündür pestilimiz çıktı bu akşam yapmasakmı acaba bugunde 15. günü adetimin

bence bugün dinlenin enerjinizi toplayın canım yarın akşam devam edersiniz bu işin kuralı olmamalı bence keyfe göre yapılmalı ama biz öylemiyiz doktordan izinsiz şey yapamaz hale geldik:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım inş güzel yumoşların olur ve toplanır . bu mübarek cuma günü inş bu sefer olur . sende hamiş olursun. guzel haberlerini bekliyoruz.

doğru diosun canım bu akşam dinlenelim.

emine geri gelcenmi işe doktora gittikten sonra. kız bu ayı çok iyi değerlendirin inş hamiş kalırız bak senınde marta denk geldı çiftleşme ayı

canım yetişebilirsem gelirim mesaim 6 da bitiyo biliyosun yetişemezsemde yarın görüşürüz artık.hakkaten mart ayına denk geldi ama inş doktor korunun demez çünkü 3 aylık bir tedavi uygulayacağını söyledi inşallah korunun demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…