gelelim akşama ben yemekten sonra atladım sonra gene gülme tuttu
bu akşama ne olcak bakalım
kız yemeği biraz hazmedeydinde öyle atlayaydın vah garibim ezilmiş adamcağız ben sana fazla hırpalama demedimmi:roflol::roflol::roflol:gelelim akşama ben yemekten sonra atladım sonra gene gülme tuttu
tam hızımızı almıştık ki koltuktan aşağı düştük adamda konsantrasyon falan kalmadı. anlıycanız 2. seferde yaptık gene
tam hızımızı almıştık ki koltuktan aşağı düştük adamda konsantrasyon falan kalmadı. anlıycanız 2. seferde yaptık gene
kız emine senın taktıklrı aynen uyguladım ama ....
neyse sonunda yaptıkya
bende sabah adet oldum saat 3 te doktora gidicem benim için dua edin kızlar.
kız 2 gündür pestilimiz çıktı bu akşam yapmasakmı acaba bugunde 15. günü adetimin
Canım sabahları erken kalkıp hastaneye gidiyorum.Öğlende okuldayım.Akşam 6'da evde oluyorum.Git gel mahfoldum.Yarın yine kontrolüm var.İğnelerimin sonuna geldim artık.Cumartesi yada pazar yumoşlar toplanacak bi aksilik olmazsa. Yine haberdar ederim sizi gelişmelerden.
bence bugün dinlenin enerjinizi toplayın canım yarın akşam devam edersiniz bu işin kuralı olmamalı bence keyfe göre yapılmalı ama biz öylemiyiz doktordan izinsiz şey yapamaz hale geldik:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
emine geri gelcenmi işe doktora gittikten sonra. kız bu ayı çok iyi değerlendirin inş hamiş kalırız bak senınde marta denk geldı çiftleşme ayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?