Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiym zeynep sen nasılsın
haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin

bende iyiyim canım komşum vardı şimdide yemekle uğraşıcam üffffff iş hiç bitmiyor

aynen zeynep benimde komşu geldi otur allah otur artık dedim ütü yapacam bi yandan konuştuk bi yandan ütü yaptım şimdi gitti bende namazımı kılıp yemek derdine düşecem sana da kolay gelsin

saol canım ya sanada hayırlı cumalar.
kız napalım dr 3 gün üst üste ilişki dedi. buda canda olmuyo insan olsun die değişiklik yapıyo onuda yüzümüze gözümüze bulaştırıyoz... sen napiyosun canım boşver benı..

kız zeynooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Son düzenleme:
eminem şimdi doktordaaaa
inşallah güzel heberler getircek. artık yarını bekliycez
canım doktor ilaç verdi 1.5 ay kullanıcam sonra tekrar çağırdı duruma göre ne yapacağımıza karar vereceğiz dedi.
Kızlar yumurtalarım pazartesi günü saat9 da toplanacak.

Benim için dua etmeyi unutmayın.
dualarım seninle bitanem o yumoşlar sana bebek olarak geri dönerler inş. Rabbim yar ve yardımcın olsun amiiiiiiiiiiin.
tamam eminem inşallah tedavin olumlu olur ve dogal hamile kalırsın aşılamaya gerek kalmaz canım

sağol canım benimde en büyük isteğim o doğal yoldan hamile kalmak.

kız hadi inşallah bahar mevsimi bize uğurlu gelirde bebişlerimize kavuşuruz:CüvCüv:gel annesinin kuzusu gel gel göbişime :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…