Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
siteye giriş tarihime baktımda 1 seneyi geçmiş vaybe zaman ne çabuk geçiyo ekimden beridirde sizlerle arkadaşlığımız var.iyiki tanımışım sizleri.

Son düzenleme:
şu bir gerçek bizi bizden başkası anlamıyo hak veriyorum aslında anlamayanlar çünkü bir sıkıntıyı çekmeyen bilmez onun verdiği acıyı ızdırabı.yine çok şükür halimize Rabbim dermansız dert vermesin.elbet bizimde bebeğimiz olacak Allahın izniyle.

evet canım sadece bu cıyı bu hasreti çeken anlar gerisine tın. zaten genelde gamsızların çocuğu oluyo. Allahım şu mübarek günde inş bizlerıde evlat sahibi yapar listede boşyer kalmaz

günaydın kızlar hayırlı cumalar
beyzam içine kedimi kaçtı ne ne bu aktiflik :roflol: hayırdır bu ay bebek olursa yegenimi tahmin ediyorum tarzan yada jane olur sizden sanırım atlar zıplar durmadan haaa hiperaktif denir ya ondan işte

kıssss beyza sizin döşeginiz yok mu onu almadınızmı evlenirken ne işn var koltuk tepelerinde
:roflol::roflol::roflol:

ozlemay ben geldim sen çıkmışsın görüşemedik bugün saat 3 de doktora gidicem yine görüşemeyiz.

tamam eminem inşallah tedavin olumlu olur ve dogal hamile kalırsın aşılamaya gerek kalmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…