Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar size bişi diycem ama utanıyorum :kedi: biz ilişkiye girdikten sonra iç çamaşırıma sperm böyle biraz bekledikten sonra yapışkan hali aldı bende korktum bişey olurmu diye böyle çamaşırda birbirini tutuyordu acaba dedim benim progestanın jelimi düşüyor dedim böyle jel gibiydi:kedi:

kızlar hoşgeldınız
emıne çok sevındım canım bu ay çalışma ayı ona göre iyi değerlendir.

nergis sende hoşgeldın canım nasıl gido tedvin

bilmiyorumkismilenaniknanik:kedi:cok mu utandın :kedi:

canım zaten içeri girenlerin hepsi içerde kalsaydı çoktan hamile kalırdık. mcanlıları içerde kalıyo hareketli olanları geriisi dışarıya atılıyo

canım zaten içeri girenlerin hepsi içerde kalsaydı çoktan hamile kalırdık. mcanlıları içerde kalıyo hareketli olanları geriisi dışarıya atılıyo

ama jel gibiydi hiç öyle görmemiştim sarıydı hıhhhh renginide söyledimkafamçokkarıştı

Yok canımyeni uyanmadım doktordaydık sabah.Yeni geldim.

Emine sen kaç embiryo koydurmuştun tüpte.
canım 3 yumurta koydurmuştum.
canım sevindim hadi hayırlısı artık iş size kaldı bol calışmalar kolay gelsin
sağol canım bu ay yorucu geçecek tabi bir aksilik çıkmazsa.
anneni dinle bencede.
eminecim sende 1 buçuk ay ilaç kullanacakmışsın inşallah bu ay içerisinde kendiliğinden annesini bulur canım benimŞeniz

inşallah canım Rabbim ol derse olur bu ay biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış.

kızlar samanyolu haberde tüp bebeğe sıkı takip diye haber var okuyun

evet eminecim bende annemi dinlim dimi canım biraz olsun rahatladım off ne olcak sonumuz allahın rahmeti üzerimizde eksik olmasın

ya üffffff artık birden fazla embriyo konmayacakmış sağlık bakanı söylüyor annenin ve bebeğin sağlığı içinmiş ya ama bir tane hiç tutarmı yaaaaaaaa millet 4 koyduruyo hiç biri tutmuyo evde biz paramı basıyoz her seferinde 5 milyar yazık ya insanın başına gelince anlıyor bunlar ne bilecek anne baba olamamanın durumunu offf offfffffff herşeyde bizimi bulur . ama bir iyi haber var embriyo rahme koyulduktan sonra her gün rahimde takip yapılacakmış ve labaratuvarlar geliştirilecekmiş

canım bu konu yaklaşık 1 aydır var diğer topikte vbunun için mücadele vardı nelere başvurdular ama nasfile allah yardımcımız olsun indına yapıyolar rabbim önümüzü kapayanların önünü hiç açmasın

1 embrioda ne tutarki off ya sonunda dediklerini yaptılar allah belalarını versin içim doldu şimdi:çok üzgünüm:

olacağı varsa tek yumurtaylada olur takma kafaya.önemli olan tüp bebek fiyatlarının yüksek olması düşünsene zorda olsa bizler birşekilde bulup buluşturup yaptırabiliyoruz, maddi imkanı el vermeyen insanlar onlar için anne olmak hayal olarakmı kalacak bu fiyatların düşmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…