kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
kızlar size bişi diycem ama utanıyorum :kedi: biz ilişkiye girdikten sonra iç çamaşırıma sperm böyle biraz bekledikten sonra yapışkan hali aldı bende korktum bişey olurmu diye böyle çamaşırda birbirini tutuyordu acaba dedim benim progestanın jelimi düşüyor dedim böyle jel gibiydi:kedi:
kızlar size bişi diycem ama utanıyorum :kedi: biz ilişkiye girdikten sonra iç çamaşırıma sperm böyle biraz bekledikten sonra yapışkan hali aldı bende korktum bişey olurmu diye böyle çamaşırda birbirini tutuyordu acaba dedim benim progestanın jelimi düşüyor dedim böyle jel gibiydi:kedi:
esinte sen nasılsın tatlım
canım zaten içeri girenlerin hepsi içerde kalsaydı çoktan hamile kalırdık. mcanlıları içerde kalıyo hareketli olanları geriisi dışarıya atılıyo
canım 3 yumurta koydurmuştum.Yok canımyeni uyanmadım doktordaydık sabah.Yeni geldim.
Emine sen kaç embiryo koydurmuştun tüpte.
sağol canım bu ay yorucu geçecek tabi bir aksilik çıkmazsa.canım sevindim hadi hayırlısı artık iş size kaldı bol calışmalar kolay gelsin
anneni dinle bencede.kızlar dün doktora gittim hafif enfeksiyon varmış fitil verdi 2 3 gün içinde gecer dedi bu arada kan testi istedi yaptırdım koca bir negatiffffffffffffffffffffffffffffffffff ama annem izin vermio fitil kullanmama daha adetine var biraz bekle dio adet olduktan sdonra kullan dio annemi ne zaman dinlemezsem pişman oluyom bu sefer dinlim diom siz nedersiniz
eminecim sende 1 buçuk ay ilaç kullanacakmışsın inşallah bu ay içerisinde kendiliğinden annesini bulur canım benimŞeniz
ama jel gibiydi hiç öyle görmemiştim sarıydı hıhhhh renginide söyledimkafamçokkarıştı
canım sarıysa enfeksiyon olabilir
ya üffffff artık birden fazla embriyo konmayacakmış sağlık bakanı söylüyor annenin ve bebeğin sağlığı içinmiş ya ama bir tane hiç tutarmı yaaaaaaaa millet 4 koyduruyo hiç biri tutmuyo evde biz paramı basıyoz her seferinde 5 milyar yazık ya insanın başına gelince anlıyor bunlar ne bilecek anne baba olamamanın durumunu offf offfffffff herşeyde bizimi bulur . ama bir iyi haber var embriyo rahme koyulduktan sonra her gün rahimde takip yapılacakmış ve labaratuvarlar geliştirilecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?