Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canım kimseye söylemeyi düşünmüyorum akşam ablam sordu naptın diye bu ay korunucaz dedim.karunmadığımı bildikleri zaman benimle beraber bekleyip olumsuz olunca çok üzülüyolar kimseyi üzmek istemiyorum artık.

bir aksilik çıkmazsa bu ayı iyi değerlendirmeyi düşünüyorum.kız bide oluyomuş herkese nasıl bir sürpriz olur sevinçten deliye dönerler.kız bana ailem çok destek oluyo sağolsunlar çok seviyorum hepsiniopuyorumnanaktantabi sizlerde bana çok destek oluyosunuz sizlerin yeri başka hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım benimkaydirigubbakcemile5Şenizopuyorumnanaktan

aynen canım aile çok önemli bizimkilerde öle tabi sizlerle daha içten konuşyoz çünkü aynı sorunu paylaşıyoruz.

şimdi eşim aradı sprem sonuçlarını doktora göstermiş iyiymişgeçen ay spermlerde enfeksiyon çıkmıştı sorun ortadan kalkmış yani çok sevindim böyle olmasına malum bu ay çalışma varguclubacismile

cumartesi çalışmak işkence resmen dediğin gibi bizimki 1 de bitiyo senin kaçta bitiyo canım.

nergis günaydın iyidir canım çok şükür sen nasılsın yenimi uyandın.

Canım hadi hayırlısı bak görürüsün , doğal yoldan hamile kalacaksın

Beyzanurcuğum seninde yumurta takibin hayırlı olsun canım.

canım sevindim hadi hayırlısı artık iş size kaldı bol calışmalar kolay gelsin

günaydın kızlar esinte ben sana akşam yazdım sonra baktım çıkmışsın bende çıktım birdahada giremedim canım:gitme:

kızlar dün doktora gittim hafif enfeksiyon varmış fitil verdi 2 3 gün içinde gecer dedi bu arada kan testi istedi yaptırdım koca bir negatiffffffffffffffffffffffffffffffffff ama annem izin vermio fitil kullanmama daha adetine var biraz bekle dio adet olduktan sdonra kullan dio annemi ne zaman dinlemezsem pişman oluyom bu sefer dinlim diom siz nedersiniz

eminecim sende 1 buçuk ay ilaç kullanacakmışsın inşallah bu ay içerisinde kendiliğinden annesini bulur canım benimŞeniz

beyzanurum seninde dün misafirin varmış yapamamışsınız :roflol: neyse artık bu akşam yaparsınız :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…