Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynep,ozlemay,nergis,esinte nerdesiniz kızlaaarrrr yaaa hafta sonu uyuyamı kaldınız.

akşam dinlendiniz dedim ne izlemesi şaşımı görüyon bugünkaydirigubbakcemile3

burdayım canım konuşalım.sen ne diyosun yahuuuu kafayımı yedin bugün akşam o işi yaptınız mı dinlendinizmi diyorum ooooffffff anlamadın bir türlü.

yok canım bu akşam dinlenemedik misafir geldı gece 2 de yattım çok yorgunum gözüm şeşbeş görüyo

bu akşam çalışma var
sen napiyon boşver benı doktorun korunmayın demesi çok guzel bişey demekki ilaçların o kadar ağır değil bu ayı çok iyi değerlendir. sen gerci azgınsın boş geçirmezsın

tüüüüüüü edepsiz seni benmi azgınım iftira atıyosun bana:roflol:sadece bir ilaç var kullanacağım başka yok menapozlu kadınların kullandığı bir ilaçmış.bu ay korunmayacağımı sadece burda söylüyorum iaileden soranlara korunacağım dedim olursa sürpriz olsun dimihihoyyytAllah yardımcımız olsun.

kız bu akşam rahat rahat yaparsınız nasıl olsa yarın pazarŞeniz

evt bu akşam yavaş yavaş sindire sindire yapıcaz inş guzel geçicek gülmek yok bu sefer

kız sende iyi değerlenir bu ayı kimseyede bişey deme inş bu ay herkezden guzel haber gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…