Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım 2 aşılama 2 de tüp yaptırdık offffff bir sene bekledik hayırlısı artık üçüncüyü ne zaman deneriz bilmem

tamm canım kendimizi ne kadar bunaltıyoz ya
sırf doktor dediği gunledeı yaptığımız için yıprandık ya neyse bakalım ne olcak sonuç. inş sen guzel değerlendirirsin

teşekkürler zeynep cim .umarım herkesin gönlüne göre olur da şu stresten kurtuluruz.ister istemez aklıma takılıyo .hayırlısı olsun

beyzacım üzme kendini herşey olacağına varıyo inanki sen henüz geçkalmadın beni dinle stres yapma sıkma kendini bu kadar boşver doktorun ne dediğini keyfine göre taakıııyerimsenibenl

kızlar bende ev işi yapıcam bunun başından kalkamıyorum hadi emine sen yemeğe :mymeka: beyzanur sene çabuk işine :mymeka: seldacım sende bol meyvesi olan bir tabak al bakıyım kucağına tv nin karşısına geç ayaklarını uzat dinlen bakıyım , bende işime bakıyım daha perdeleri yıkıycamboshayallersmile

zeynep dağıtmışın ortalığı iş yapacan diyekaydirigubbakcemile3

kızlar elazığda deprem olmuş 57 ölü

Son düzenleme:
evet canım sabah gelir gelmez ilk onu gördüm çok üzüldüm 38 di sabah 57 mi olmuş:çok üzgünüm:

zeynep şu ağlama suratını yazının sonuna koyma ya başka bişey koy olurmu çok sinir bozucu.

canım ben biliyorsun sabah uyuyordum hiç görmedim salak gibi başka topikte elazığlı bir arkadaş yine sallandık dedi bende gülerek ne sallandı merak ettimde dedim oda bana burda deprem oldu duymadınmı dedi tv yi bir açtımki 57 ölü ayyy yerin dibine girdim resmeneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…