Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ozlemay hoşgeldin canım nasılsın.

hoşbulduk eminem geçmişi okuyordum anca duydum seni ben iyiyim ne olsun işte biraz canım sıkkın boşver beni sen nasılsın enfeksiyonun geçtigine sevindim inş. kendi gelsin bebiş

al 10 dk izin verdim sanakaydirigubbakcemile2süren başladı hadi çabuk olkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk eminem geçmişi okuyordum anca duydum seni ben iyiyim ne olsun işte biraz canım sıkkın boşver beni sen nasılsın enfeksiyonun geçtigine sevindim inş. kendi gelsin bebiş

inş. canım sağol.senin neye canın sıkkın söyle bakıym.

heeeeminem sen merak etmişsin bende koymaya çalıştım inş. becerebilmişimdir bak bakim hem bende seni merak ediyorum

merhaba beyzam bende üzüldüm Allah rahmet eylesin çok zor geride kalanlara RABBıM SABIR VERSıN

Allah yardımcıları olsun hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun yakınlarınıda Rabbim sabırlar ihsan eylesin.

ozlemay kız çok tatlıymışın canım benimya seni görünce o kadar tanıdık geldinki bana sanki daha önceden tanıyormuşum gibi oldum ayrı şehirlerde bizrbirinden çok uzakta olan insanlarız ama aynı sorunu paylaşıyoruz aynı şey için mücadele veriyoruz aramızda bir empati oluştu hemde çok güçlü.teşekkür ederim merakımı giderdiğin için şimdi seninle konuşurken yüzün gözlerimin önüne gelecek karşılıklı konuşmuş gibi olucaz.bende resmimi koyuyorum bakarsın ok.

eminem sıkntıma gelince benim karşı komşu var daha iki üç aylık evli ve çocuk istemiyoz falan işte korunuyoruz deyip duruyordu
Dünde benim gece misafirim vardı harıl harıl hazırlık yapmaya çalışıyorum malum hafta sonu işte bitmiyor eşimde evde olunca zor oluyor temizlik felan tamda kek börek ugraşırken bu arada sularda kesildi sinirim tavan yaptı işte o komşu beni aradı öz... biz düşündük yanlış anlamazsan burda hangi dr. iyi kimi tavsiye edersin hani sen gitmişsindir falan eeeeee dedim günüm geçtide dedi yine cevapladım sorusunu ama işte morelim bozuldu

zeynep kışlıkları kaldırmak için erken değilmi canım.kız sende profiline resmini koyda görüym bakınca hemen silersin başka kim görecek.

bu yazdıgımı alıntı yapmayın lütfen silecem benim buraya takıldıgımı seziyor okur sonra sorun olmasın

evet benim ama şimdi saçımı çikolata kahveye boyattım gözlerim dahada ortaya çıktı accık yeşilde kendileri ben profil resmimi sadece arkadaş listem görsün diye onayladım içim rahat o yüzden

gitsin hastaneye bulsun bi doktor senden başka soracak kimseyi bulamamışmı bunu yapan insanlar sırf gıcıklık olsun diye yapıyolar.sende deseydin günün geçtiyse bana ne benmi yaptım deseydin oda ona kapak olurdu.bak benimde sinirimi bozdu aman boşver böyle insanlar için moral bozmaya değmez.sen kendi evine huzuruna mutluluğuna bak gerisi çokta tındııı.eeeee naptın bakalım bu ay.

canım alıntı yapmayın dediğini sonradan gördüm gerekirse sileriz ama boşver görürse görsün peeeeeeeeh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…