Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya bide evlendiginden beri şiddetle istemiyoz felan diyo bide dalga geçer gibi bana yanlış anlamazsan soracam yok ben bilirmişim hangisi iyi ben bu kadar dr. a gitsem şimdiye olurdu belki moralim bozuldu diye bir sene arayla gidiyorm hem ben buraya da gitmiyorom başka şehire gidiyorum oda biliyo ama soruyor işte

sagolun canlarım o sizin gözlerinizin güzeliligi güzel bakan güzel görür

ozelmay senin durumunu bile bile sana böyle bir soru soruyosa o arkadaştan hayır gelmez zaten gerçek arkadaş dediğin kalbinin kırmamak seni üzmemek için bin takla atar boşver sende mesafeni koru bundan sonra seni kırdığını anlasın.

teşekkür ederim beyzanurum.şimdi sıra zeynoda kendini çok naza çekiyo bu kız ben şunun kafasına bi oklava indiriymde resmini koysun zeynoooooooooooklava:klava::mymeka:çabuk resmini koy seni görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuzzzz.

kızlar bugullun sayfasına bakın orda eleyna diye bir profil var orkaki kızı andırıyorum o kadar ama tıpatıp değil tabiki ama andırıyorum o kadar

ben seni andıran birini görmek istemiyorum seni görmek istemiyorum.bizler koyduk resimlerimizi bişey oldumu bitek seninmi yüzün kıymetli kız aşkolsunalsanaalsanasmile:umursamaz:

kızlar neden konuşmuyosunuz.zeynepte bizimle konuşurken başka topiğe kaçmış nedense.baktığı konuda transfer sonrası sonuç bekleyenler ne işin var kız senin orda.

yaaa eminem hadi o dengesiz boşverde içimi acıtan ben onla tlf. da konuşurken sanırım eşim duydu renk vermedi sonra ben mutfakta sogan dograrkan biraz silindim eşim yanıma geldi ben inanıyorum bizim ilk yakışıklı oglumuz olcak içime doguyo dedi beni rahatlatmaya çalıştı çok üzüldüm yaaaaaaa

bak eşinde üzülmüş gerçekten boşver sıkma canını Allah büyük birgün sende onun karşısına geçip hangi doktora gittiğini doğuma kaç günün kaldığını söylersin de çatlar.hiç üzülme canım o günlerde gelecek Allahın izniyle biz yeterki istemesini bilelim doğru şekilde dua edip isteyelim Rabbim verir o kapısında bekleyenleri geri çevirmez şüphesiz.

zeynep kaçmış beyzanurda gitti ozlemay sen burdamısın canım altta göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…