şimdi geçmişe baktımda biraz zeynep yazdıklarının çoğunu düzenlemiş kendine göre silmiş yazınında altında yazıyo düzenlenme tarihi saati falan yani bu kadar olur.
evet geçmişi silmek zorunda kaldım çünkü önceki kullanıcı adımla ilgili konular yazmıştım onları sildim
zeynep ailenle sorunların varsa bize söyleyebilirdin dimi biz burda herşeyi paylaşıyoruz böyle sert çıkmana gerek yoktu bak böyle yapmaya devam edersen çevrende hiç kimse kalmaz haberin olsun.gel şimdi sohpete devam hiçbişey olmamış gibi ok.
zeynep dünkü yazdıklarında mı önceki kullanıcı adınla ilgili
yok ben ayrılmak istiyorum zaten eşim bilgisayarı iş yerine götürecek konuşamıycaz
tabi bu olaylarıda anlattın eşine oda sana bilgisayarı yasakladı değilmi kırılma ama bütün bunların sebebi sensin kendini mutsuz eden yine sensin.
burda konuşamam özel bir meselezeynep bir sorunun varsa paylaşırdık böyle olmaz ki dein anlatdın da dinlemedikmi seni başka şeylerle sinirini çıkartma senin moralinin bozuk oldugunu biz bilemeyiz tabiki
hayır yemin ederim ondan değil artık saçmalamayın şu eş muhabbetini kapatın yeni iş yeri açtı kendine yeni bir bilgisayar alana kadar evdeki laptopu kullanacak ister inanın ister eş muhabbetine devam edin
bak şu konuşma tarzına bak artık saçmalamayın diyo.zeynepçiğim senin konuşma şekline çeki düzen vermen lazım biranönce benden sana abla tavsiyesi çoğu zaman kırıcı oluyosun.
ben evde mutlu plursam dışarıyada mutlu oluyorum ama mutsuz olduğum an çok agrasif oluyorum değiştiremem bu saatten sonra huyumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?