Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdi geçmişe baktımda biraz zeynep yazdıklarının çoğunu düzenlemiş kendine göre silmiş yazınında altında yazıyo düzenlenme tarihi saati falan yani bu kadar olur.

evet geçmişi silmek zorunda kaldım çünkü önceki kullanıcı adımla ilgili konular yazmıştım onları sildim

zeynep ailenle sorunların varsa bize söyleyebilirdin dimi biz burda herşeyi paylaşıyoruz böyle sert çıkmana gerek yoktu bak böyle yapmaya devam edersen çevrende hiç kimse kalmaz haberin olsun.gel şimdi sohpete devam hiçbişey olmamış gibi ok.

yok ben ayrılmak istiyorum zaten eşim bilgisayarı iş yerine götürecek konuşamıycaz

bak zeynep her seferinde bir şekilde kalbimi kırıyosun ve ben her seferinde bişey olmamış gibi devam ediyorum ama bu son olsun bundan sonrası için bişey diyemem.kalp kırmak kolaydır ama tamir etmek o kadar kolay değil. burada herşeyi paylaşıyoruz derdimiz sıkıntımız aynı diyoruz hoşgörüyoruz oda bi yere kadar tabi.

tamam dedim arkadaşlar uzatmayalım ben zaten ayrılacaktım hoşçakalın diye girdim

yok ben ayrılmak istiyorum zaten eşim bilgisayarı iş yerine götürecek konuşamıycaz

tabi bu olaylarıda anlattın eşine oda sana bilgisayarı yasakladı değilmi kırılma ama bütün bunların sebebi sensin kendini mutsuz eden yine sensin.

zeynep herkezın ailevi sorunu var bizimde eşlerimizle sorunlarımız oluyo.... biz bu siteyi bilgi amaçlı kullanıyoruz.... daha fazla düne takılmayalım. oldu bitti yarınlara bakalım tedevılerımızle konuşalım

tabi bu olaylarıda anlattın eşine oda sana bilgisayarı yasakladı değilmi kırılma ama bütün bunların sebebi sensin kendini mutsuz eden yine sensin.

hayır yemin ederim ondan değil artık saçmalamayın şu eş muhabbetini kapatın yeni iş yeri açtı kendine yeni bir bilgisayar alana kadar evdeki laptopu kullanacak ister inanın ister eş muhabbetine devam edin

zeynep bir sorunun varsa paylaşırdık böyle olmaz ki dein anlatdın da dinlemedikmi seni başka şeylerle sinirini çıkartma senin moralinin bozuk oldugunu biz bilemeyiz tabiki

ben evde mutlu plursam dışarıyada mutlu oluyorum ama mutsuz olduğum an çok agrasif oluyorum değiştiremem bu saatten sonra huyumu

hayır yemin ederim ondan değil artık saçmalamayın şu eş muhabbetini kapatın yeni iş yeri açtı kendine yeni bir bilgisayar alana kadar evdeki laptopu kullanacak ister inanın ister eş muhabbetine devam edin

bak şu konuşma tarzına bak artık saçmalamayın diyo.zeynepçiğim senin konuşma şekline çeki düzen vermen lazım biranönce benden sana abla tavsiyesi çoğu zaman kırıcı oluyosun.

zeynep ne diyelim karar senin uzaklaşacaksan sen bilirsin kendi kararın ne de olsa kimse buraya zorla gelmiyor yada zorla tutulmuyor

ilerde bir gün bebeğim olursa özellikle size mesaj atıcam tabi sizi burda bulursam hakkınızı helal edin istemeyerek kalbinizi kırmışsam bana dua edin bende size dua edicem özlemay,beyzanur,bugullll,esinte,aylinda ve emine

bak şu konuşma tarzına bak artık saçmalamayın diyo.zeynepçiğim senin konuşma şekline çeki düzen vermen lazım biranönce benden sana abla tavsiyesi çoğu zaman kırıcı oluyosun.

uzatma emine artık sende herşeyden alınıyorsun

ben evde mutlu plursam dışarıyada mutlu oluyorum ama mutsuz olduğum an çok agrasif oluyorum değiştiremem bu saatten sonra huyumu

bu nasıl bir mantık nasıl bir düşünce yaaa huyunu değiştiremezsen bizim moralimizi bozmayada hakkın yok git sinirini başkalarından çıkar bizler senin stres topların değiliz bu ne biçim iş anlamadım gayet rahat bir şekilde huyumu değiştiremem diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…