Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraba kızlar nasılsınız.bugullll hoşgeldin canım nasılsın özledik seni.ozlemay sen nasılsın canım.

diye yazmıştım dün tabi laflar karıştı görmemişsindir canım

özlemay ne dünürlüğü kız görmedım

emine hoşgeldın

hoşbulduk canım napıyosun işler nasıl bugün yoğunmusun yine.
iyiyim eminem sen nasılsın toplantı nasıl geçti

canım bende iyiyim nolsun işte toplantı iyi geçti canım maaşları etkileyen bir toplantıydı ama iyiydi.sen neler yapıyosun dün bi gittin bidaha gelmedin senden sonra neler oldu okumuşsundur.

özlemay guzel dileklerin için çok saol canım i bende kız çocuğunu çok sevıyorum. inş olur canım dünüs olur belki kimbilir. Tabi Allah sağlıklısnı versın kız erkek farketmez

gördüm eminem ben suçlandım varya sen beni merak ettigini yazmışsın bende dün gördüm tekrar lafını ikiletmiyim diye önce resmi koydum sonra konu büyüdü bençıkınca iyice açılmış nerelere gitmiş çok üzüldüm dün resim olayını ben başlattım çünkü hatta bir iki kez dedim sadece arkadaş listem görebilir diye onayladıgımı zaten siz bakınca kaldırdım sorun olmadı yani ama ne biliyim böyle olacagını

beyzanur sana bişey sorucam dün bende hatalımıydım kendimi kötü hissediyorum o yüzden soruyorum yoksa bu konuyu gündeme getirmeyi bende istemiyorum.

bende kendimi suçlu hissettim acaba bende hatalımıyım diye ama sonuçta ben ona bir soru sordum o büyüttüde büyüttü anlamadım neden böyle yaptı.

bende kendimi suçlu hissettim acaba bende hatalımıyım diye ama sonuçta ben ona bir soru sordum o büyüttüde büyüttü anlamadım neden böyle yaptı.

eminem bilemiyorum zeynep yazdıgı şeyleri ya komple silmiş yada baya bi azaltmış kelimeleri ne dedi ne etti anlamadım hani

emine sen sadece sordun okuyomu diye olay çok uzadı başka yerlere geldı.burda bizbize konuşuyoruz. ne birbirimize kötü laf söyleyebiliriz nede eşlerimize. ama nedense zeynep çok agresifdi. benım yaptığım yorumları bıle silmemi istedi özelden konuşlım dedi sonra eşini konu etti. ya ne bilim boşver aklıma geldikce canım sıkılıyo.

ben konoşuyorumda bugulll neden sadece duruyor öyle
bugullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

şimdi geçmişe baktımda biraz zeynep yazdıklarının çoğunu düzenlemiş kendine göre silmiş yazınında altında yazıyo düzenlenme tarihi saati falan yani bu kadar olur.

evet bende gördüm silmiş neyse hayırlısı olsun. zeynepin canı sıkkın bu aralar sanırım . düzelince döner geri sonuçta biz burda sorunlarımızı yazıyoruz.

merhaba kızlar hepinizden özür dilemek istedim tamam ben hatalıyım biraz sert çıktım bu aralar ailemle ilgili sorunlar var sizin bilmediğiniz , akşam eşimle kavga ettik telefon açıyorum benimle konuşmuyor şuanki ruh halimi bilemezsiniz kimseyle konuşamadığım için sizlere sert çıktım biraz kusura bakmayın güzellikle ayrılalım nede olsa 8 aylık felan arkadaşlığımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…