Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aaaaaa emine yeter artık üzerime geldiğin ben kapatmaya çalıştıkça sen deşip duruyorsun sürekli tamam yeter artık

kızzzz eminem zam epeyi aldınızmı iyi olmuş ev taksidi kolaylaşır biraz artık eee sıra bebişte demi arkadaşım

inşallah zeynep Allah hepimizi tez zamanda evlat sahibi yapar.kalıp kalmama meselesi tabı sana ait. nasıl istiyorsan öğle yap. Kendine ii bak

canlarım eminem beyza zeynep sizleri çok özledim geçmişi okuyodum anam anca bitti ben evdeydim bilgisayar tamirdeydi nasıl özledim anlatamam

tamam canım hoşçakalınopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hepinizi öpüyorum

aaaaaa emine yeter artık üzerime geldiğin ben kapatmaya çalıştıkça sen deşip duruyorsun sürekli tamam yeter artık

senmi kapatmaya çalışıyosun konuştukça batıyosun farkında değilsin.vedalaşmaya geldim diyosum yarım saattir sinir bozuyosun yine Allah Allah çıldırıcam ya.

kızlar neler olmuş ya sancux hamile çok sevindim aleynayada üzüldüm ama hakkında hayırlısı olsun inşallah bizde hamile kalırız tez zamanda bende spora başlıycam kızlar

kızzzz eminem zam epeyi aldınızmı iyi olmuş ev taksidi kolaylaşır biraz artık eee sıra bebişte demi arkadaşım

canım yok öyle abartı bir zam olurmu bu devirde fena sayılmaz ama hiç yoktan iyidir.ev taksitini hiç sorma zaten diğer borçlar doktora gidiyoruz para herşey paraya bakıyo yinede halimize çok şükür.

zeynep sana güle güle kendine iyi davran ama sana bi tavsiye benden gerçek hayat burdaki gibi olmaz burada bir kişi ha var ha yok önemli degildir ama yaşamda çevren eksildikçe sende eksilirsin ve bir an gelir en yakınındakini dahi kaybedebilirsin o yüzden konuşmamıza davranışımıza özen göstermeliyiz herkes bizimle aynı pencerden bakmıyor çünkü olaylara

bugullll bizlerde seni çok özledik emin ol bilgisayarın geldiğine göre artık görüşürüz rahat rahat dimi kız.

yok beyzacıgım yaza tüp bebek istiyoz hayırlısı artık seninde hayırlı olsun çalışmaların

evet canım bu ay çalışmaları guzel yapamadık inş hayırlısı olur bende yaza tüp bebek yapmayı düşünüyorum . inş yaza kadar hamiş kalırızda gerek kalmaz

bazen oluyo böyle altta kimse görünmüyo kendiliğinden düzeliyo sonra bende anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…