Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burdada başladı yağmur fazla yağmıyo ama akşama doğru hızlanabilir hava durumunda yağmur geliyo diyodu.

suan 9. haftanin içindeyiz. cizelgedeki tarih biraz önden gidiyo neye göre hesapliyosa.
amin canim Allah en kisa zamanda hepinize tattirsin bu duyguyu.

işimde yok şimdi canım sıkılıyo gerçi iş olsada yapmak canım istemiyo azcık neşelendirsene kız beni.

kız bişey buldum sandolaz sakızı zayıflaya ve yağ yakmaya yardımcıymış onu mu kullansam acaba

iş yerinde durmadan sakız mı çiğniycenkaydirigubbakcemile3kullanıp faydasını görenler varmı bi araştır istersen.

kız sakız değilmiş küçük hap gibi bişey otun adı o onu çiğniyomuşun toz dönüyo peşinden ılık sirkeli su içince çok iyi geliyomuş sitede topıklerı bile var

pardon ben sakız zannettim ne bilem ben cahallık işte:kedi:eee bi dene o zaman sende nerden alıcan peki.

iyi bi dene bakıym faydası olursa burdaki arkadaşlarada söylerim.kaç kilo fazlan var canım.

bu aralar alttada hiç misafir okuyucumuz eksik olmuyo neyse yakında aramıza katılır.

beyzanurum ben çıkıyorum canım yarın görüşmek üzere iyi akşamlar öpüldünopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…