Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bakalım inş faydasını görürüm bunun peşine bide sirkeli ılık su içiliyomuş

sen naptın bittinmi

benim adet bitti çalışmalara başlarız artık yavaş yavaş aklinialirimsmile

haticem iyidir canım nolsun işte çalışıyorum bugün pek işte yok buraya girende yok fazla canım çok sıkıldı bugün.evde olsam iş yaparım gezmeye çıkarım zaman geçer.

inanmıycan ama biz dün dinlencektıkya bianda oluverdı şrtlandırıncada olmuyo

yaaaa şartlanınca olmuyo ben sana hep diyorum bir anda karar vermeden yapmaya başlayın bu işin sırrı bu.işte bütün ay boyunca böyle olsak ne güzel olur dimi.

haticem iyidir canım nolsun işte çalışıyorum bugün pek işte yok buraya girende yok fazla canım çok sıkıldı bugün.evde olsam iş yaparım gezmeye çıkarım zaman geçer.

ay ben çok özledım gezmelere gitmeyı evde olsam heralde haftada bir gunum olurdu çok severim gunleri toplanır konuşurduk.

haticem tam aksine burda hava çok güzel insanın çıkıp gezesi geliyo ama çalışıyorum bi yere çıkamıyorum.

emine kiz o guzel havadan burayada gonder. biz burda mart kapidan baktirir kazma kurek yaktiriri yasiyoruz

beyzacim nasil olsun bugun biraz iyiyim her sabah lavaboyla selamlasiyoruz yani istifar ediyorum.ama bulantilarimda olmasa hamile oldugumu hissedemiycem daha karnim buyumedi.

canım ben 60 olmuşum boyumda 60 4 kilo falan vermem lazım o yuzden doğal şeyler denıyorum

sen yine iyisin canim, benim boyum 155cm hamile kaldigimda 71 kiloydum suan 69.5 bir bucuk kilo verdim.
ama bundan sonra dikkat etmem lazim bulantilar gecince fazla kilo almamam lazim.

beyzanur bugün 6.günüm canım normalde 7.günde biterdi bu sefer erken bitti 3.günden itibaren leke leke gelmeye başladı.8.günden itibaren vücut gebelik için hazır hale gelmeye başlıyomuş.ona göre hallederizkaydirigubbakcemile3

haticem sana güneşli ve mis gibi bir bahar havası yolluyorum.kız burdakide yalancı bahar mart çıkmadan tam baharı yaşayamayız.hava tekrar soğur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…