Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen yine iyisin canim, benim boyum 155cm hamile kaldigimda 71 kiloydum suan 69.5 bir bucuk kilo verdim.
ama bundan sonra dikkat etmem lazim bulantilar gecince fazla kilo almamam lazim.

kııısss sen nasııııı guccükmüşsün öleeee.fındık kurdu seni çıtı pıtı bir anne olacaksın desene inş.

yok anam plan proğram yapmıcam kafama göre takılıcam bu ay zaten 1 aydır tık yok adamın canına tak etti plan yapsamda dinlemez kudurdu kudurdu:roflol:anlıycağın bu benim vay halimekafamçokkarıştı

haticem sana güneşli ve mis gibi bir bahar havası yolluyorum.kız burdakide yalancı bahar mart çıkmadan tam baharı yaşayamayız.hava tekrar soğur bence.

tesekkur ederim canim. bide yesil erik yollar misin?
iki haftadanberi canim yesil erik istiyo ama yok.televizyonda gördüm bi turlu aklimdan cikmiyo.gecen gun ruyamabile girdi.

sen yine iyisin canim, benim boyum 155cm hamile kaldigimda 71 kiloydum suan 69.5 bir bucuk kilo verdim.
ama bundan sonra dikkat etmem lazim bulantilar gecince fazla kilo almamam lazim.

şimdi hamilesin ama canım doğumdan sonra dikkat edersin. hamur işi fazla yeme yeter. senin için

yemişim planı proğramı şakkıdıboşveeeeeeeeeerrrrrr bugüne kadar yaptıkta noldu sanki.Rabbim verecekse her şekilde verir.

yemişim planı proğramı şakkıdıboşveeeeeeeeeerrrrrr bugüne kadar yaptıkta noldu sanki.Rabbim verecekse her şekilde verir.

tesekkur ederim canim. bide yesil erik yollar misin?
iki haftadanberi canim yesil erik istiyo ama yok.televizyonda gördüm bi turlu aklimdan cikmiyo.gecen gun ruyamabile girdi.

ay canım benim yokmu hiç marketlerde falan onun yerine ekşi bişey yede geçsin

he ya ben öyle gücüküm iste. eskiden citi pitiydim ama o halimden eser kalmadi karnimda buyuyunce top gibi bisey olcam heralde ))

canım olsun sonunda güzel ufacık tatlı bir şeyle karşılaşacaksın. Allahım aratmasın kimseye inşallah. sen şuan hamişliğin kefyini çıkarmaya bak. nede olsa vrirsin

aaaayyy kıyamam senin canın erikmi çekti aşeriyosun kız.neyse az kaldı erik mevsimi geldi biraz daha dişini sık canım benim yaaa.söyle kocana erik çıkar çıkmaz alsın sana.

aynen katiliyorum sana. biz plan program yapamiyoduk.oyle olunca insan kendini mecbur gibi hissediyo olmuyo.
kizlar ben size bi ayrintiyi anlatcam benimle ilgili
ben asilama yaptirdigimiz ay ada cayi içtim. adetimin ikinci gunu basladim 8. gunu biraktim 9. gunu yumurta takibine gidildiginde bir yumurtam vardi ama o da istenilen butuklukteydi ve hemen o aksam çatlatma ignesi yapildi.bide tabi dualarda var 500 yasin okutturdum.bi arkadasimin annesi sayesinde basladik, o da bir yakinindan duymus, bi kadin okutturmus yasinler tamamlanmadan hamile kalmis.bende okutturdugum ay hamile kaldim.boyle cok hamile kalan var. ama tabi bazen istisnai durumlarda oluyo, bi arkadasim okutturdu onun olmadi.tabi vakti gelince Allah ol deyince oluyo ama yapmaktan bi zarar gelmez.

beyzanurum senden bu ay ya da nisanda güzel haber bekliyorum içime doğuyo kız.haaaa şunuda söyleyeyeyim hislerim kuvvettlidir.

aaaayyy kıyamam senin canın erikmi çekti aşeriyosun kız.neyse az kaldı erik mevsimi geldi biraz daha dişini sık canım benim yaaa.söyle kocana erik çıkar çıkmaz alsın sana.

evet ya. bugun esime dedim zaten.normalde burada Fransiz marketlerde olmuyo ama turk marketleri getiriyo .burda esimin arkadasininda turk marketi var.ona soyle erik gelir gelmez hemen bize 5-6 kilo ayirtsin dedim.

canım bizde eşimle 2 ay önce hem bebek için hemde işlerim rast gitsin die 1 koyun kurban kestık kursa verdık kursdakılerde bize niyet 500 yasın okudular tabi inşallah Allahım kabul eder. dediğin gibi herşeyın vaktı saatı var mevlam ol demeden olmuyo

ama ada çayı neyın nesı onu anlamadım sindimi kolaştırıyo die biliyorum ama

dualar dualar her kapının anahtarı manevi huzur.bende 4444 salat-ı tefricciye okudum ve okuttum bitti arkasından bu doktoru buldum laparoskopi oldum sorunum belli oldu tedavi edildi manevi huzura eriştim rahatladım.duaların gücüne çok inanıyorum ve güveniyorum verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım yasini bende duydum ama tam olarak nasıl oluyo bilmiyorum sen hiç okumadınmı hepsini bir kişimi okudu yada farklı kişiler mi okudu biraz ayrıntıdan bahsedermisin.

beyzanurum senden bu ay ya da nisanda güzel haber bekliyorum içime doğuyo kız.haaaa şunuda söyleyeyeyim hislerim kuvvettlidir.

canım benım inşallah Allahım sana bana burdaki bütün arkadaşlarımıza nasip etsin.ben bu aydan pek umutlu değilim ama inş hissettiğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…