Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

once niyetin dilegin neyse ona gore niyet ediyosun ve iki rekat hacet namazi kiliyosun.kendin bir tane okuyosun. bir kisi ancak bir tane okuyabiliyo.arkadaslarina onlarda arkadaslarina derken toplaniyo. ben asil bu nedenle cesaret edemiyodum, besyuz kisiyi nerden bulcam nasil okutcam diye ama baslayinca Allah yardim ediyo toplaniyo.

emine 4444 salatı tefrriciye duasınının hepsini kaç gunde okun ben netten ve kıtaplardan baktım 1 tane değil bikaçtane var bende okusammı adetim gelene kadar belki faydası olur

inşallah hayırlısı olur canım eşin nasıl çok mutlumu

hemde nasil.ikimizde cok mutluyuz ama ilk bebegimizde dusuk yaptigimiz için korkularimizda oluyo o yuzden mutlulugumuzu tam doya doya yasayamiyoruz.ama insallah ben inaniyorum bu bebegimi sag salim kucagima alacagim.
Allah'im en kisa zamanda sizlerede yasatsin bu guzel duyguyu.

emine 4444 salatı tefrriciye duasınının hepsini kaç gunde okun ben netten ve kıtaplardan baktım 1 tane değil bikaçtane var bende okusammı adetim gelene kadar belki faydası olur

bir haftada bitti tabi hepsini ben okumadım ben 700 tane falan okudum gerisini okutturdum.hemen başla ne kadar okuyabilirsen oku adetin gelene kadar.hangisi olduğunu yazıym istersen.

yaptık canım boş geçirmedim bide eşime bu ay havuç suyu kürüne başladım bakalım senin doktorun aşılamadan sonra cinsel ilişki yasakladımı
yasaklamadi canim asilamanin oldugun aksam iliskiye girin dedi, sansi arttirmak için. ama sonrasinda biz korkumuzdan bisey yapmadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…