insallah canim.beyzanurda sende ve diger arkadaslarimizda bu duyguyu tadacaksiniz.
sealm kızlar nasılsınız ben pek iyi degilim rahatsızım yatıyom ama uyuyamıyom of tadım yok
dualar dualar her kapının anahtarı manevi huzur.bende 4444 salat-ı tefricciye okudum ve okuttum bitti arkasından bu doktoru buldum laparoskopi oldum sorunum belli oldu tedavi edildi manevi huzura eriştim rahatladım.duaların gücüne çok inanıyorum ve güveniyorum verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım yasini bende duydum ama tam olarak nasıl oluyo bilmiyorum sen hiç okumadınmı hepsini bir kişimi okudu yada farklı kişiler mi okudu biraz ayrıntıdan bahsedermisin.
dualar dualar her kapının anahtarı manevi huzur.bende 4444 salat-ı tefricciye okudum ve okuttum bitti arkasından bu doktoru buldum laparoskopi oldum sorunum belli oldu tedavi edildi manevi huzura eriştim rahatladım.duaların gücüne çok inanıyorum ve güveniyorum verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım yasini bende duydum ama tam olarak nasıl oluyo bilmiyorum sen hiç okumadınmı hepsini bir kişimi okudu yada farklı kişiler mi okudu biraz ayrıntıdan bahsedermisin.
hatice canım iyi olmana çok sevindim inşallah hayırlı bi şekilde kucagına alırsın sende akıntı falandamı olmuyo
bugul canım neyin var senın üşüttünmü naptın bu havalarda
sagol canim.bende asiri akinti yok normal zamandaki gibi.
kızlar size ne sorucam sizde adetinizin 10 gününden itibaren 6 gün boyunca beyaz akıntı olçuyomu
canım ikili test falan yaptırdınızmı
akintin sümük gibi uzuyo mu?
bende bazen olurdu öyle sümük gibi uzardi, iste o zamanlar yumurtluyosun demek oluyo.
daha yaptirmadik canim bi dahaki gittigimizde ense kalinligini ölcecek ve sonrada testi yaptircaz.
evet canım sümük gibi uzuyo 5 gün sürüyo ondan sonra btiyo acaba çatladıgında nasıl oluyodur
inşallah hayırlısı olur canım eşin nasıl çok mutlumu
inşallah hayırlısı olur canım eşin nasıl çok mutlumu
emine 4444 salatı tefrriciye duasınının hepsini kaç gunde okun ben netten ve kıtaplardan baktım 1 tane değil bikaçtane var bende okusammı adetim gelene kadar belki faydası olur
yasaklamadi canim asilamanin oldugun aksam iliskiye girin dedi, sansi arttirmak için. ama sonrasinda biz korkumuzdan bisey yapmadik.yaptık canım boş geçirmedim bide eşime bu ay havuç suyu kürüne başladım bakalım senin doktorun aşılamadan sonra cinsel ilişki yasakladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?