Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynom pazartesi doğum günüm benim belki en büyük hediyem bebeğim olur dünyanın paha biçilmez armağanı

şimdiden doğum günün kutlu olsun arkadaşım inşallah yeni yaşında hep mutlu olursun kocanla ve sevdiklerinle bebeğinizde sizinle olur inşallah yaşın daha genç fazla yıpratma kendini

şimdiden doğum günün kutlu olsun arkadaşım inşallah yeni yaşında hep mutlu olursun kocanla ve sevdiklerinle bebeğinizde sizinle olur inşallah yaşın daha genç fazla yıpratma kendini

sağol canım güzel dileğinle bitanem inşallah hep beraber bütün bebek yolu gözleyen anne adaylarınada rabbim yüzümüze baksın canım okadar güzel dedinki amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz

sağol canım güzel dileğinle bitanem inşallah hep beraber bütün bebek yolu gözleyen anne adaylarınada rabbim yüzümüze baksın canım okadar güzel dedinki amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz

inanmazsın gerçekten şu an kutsinin doğum gününü dinliyorum sende bul dinle

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben offfffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

hüzünlendim sana teselli veriyorum ama benim içim kan ağlıyor şimdide baha ölmeyen şarkı dinliyorum

hüzünlendim sana teselli veriyorum ama benim içim kan ağlıyor şimdide baha ölmeyen şarkı dinliyorum

canım ne die bilirimki hani derler ya sözün bittiği an canım hülya avşardan sensiz kaldım acsana benden bebeğime googlede yaz cıkar

sensiz kaldım bebeğim mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben nerdesin annem nerdesin bebeğim bitanem annesinin bitanesi küçücük yavrum mafoldumbenmafoldumben mafoldumben

hıı iy cok güzel bir şarkı :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

zeynom nie şimdi bebişlerimiz olsa onlarla ilgilensek onlarla yorulsak ne güzel olurdu ozaman bir aile olduğumuzu hissederdik

zeynom nie şimdi bebişlerimiz olsa onlarla ilgilensek onlarla yorulsak ne güzel olurdu ozaman bir aile olduğumuzu hissederdik

aynen canım karnını doyurup al babası birazda sen sev diyip kollarını ısırsaydık mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…