Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelikopuyorumnanaktan

İyiyim canım çok sağol, şimdilik bir şikayetim yok hatta hiç yok.Sadece göğüslerim biraz acıyor o kadar.Bazen diyorum kendi kendime gerçekten hamilemiyim ben diye.Aman neyse böyle sorunsuz geçsin hep.Nisanın 15 inde kalp atışlarını görmeye gidicez.O zaman rahatlarım herhalde.

inşallah canım ya ama cok korkuyom test yapmaya ya negatif cıkarsa pazartesi tes yapacam canım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım yap ama sabah yap çıkarsa erken sevinirsin.Hem adetinde geçmiş mutlaka çıkar.Çıkmazsa adetini beklersin dahada umutlanmamış olursun.Benimki 8.gün idrarda çıkmamıştı 9.gün kanda çıkmıştı.10.gün pozitif olduğunu bilsemde sırf o çift çizgiyi görmek için sabah yaptım ve çıkmıştı.

canım öle ama napim korkuyom negatif görmektense böle umutla beklemek daha güzel ya hayırlısı bakalım belki sabah yaparım canım inşallah hamileliğin hep böle sorunsuz gecer bebeğini sağsalim kucağına alırsın canım darısı başımıza

öyle söyleme kıssss her tarafım ağrıyor de nazar değer maaşallah

nasılsın canım biraz kendinden bahsetsene senin hakkında bişi bilmiyorum sadece 22 yaşında ve evli olduğunu biliyorumkaydirigubbakcemile3

hep varya türkan şoray kadar güzel onun gibi olmak isterim sen şanslısın ona benziyon

ay napıyım eşim içerde iş yapıyor bende burda takılıyorum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…