Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eee nasılsın canım dün eşin bişi dedimi geç yattın diye:roflol:

yok canım zaten eşim uykuyu pek sevmez ben cok uykucuyum bu gün gezmeye gitceğiz hava cok güzel kafa dağıtırız

ayyy çok kalabalık insanları yardım etmiyor , sarhoş her milletten insan var ne biliyim ben sevmem denizide kirliaklinialirimsmile

ayyy çok kalabalık insanları yardım etmiyor , sarhoş her milletten insan var ne biliyim ben sevmem denizide kirliaklinialirimsmile

orası öle ama cok güzel biryer artık heryer öle canım heryer gelişio geliştikce nufüs artıyo :sinifsinif: CADIARZU

canım canım döner cekio cokacimcoook

dönermi kıss kocanla çıkıyormuşsun çıkınca yiyin bir güzel benim içinde ye boshayallersmile gezin dolaşın kıss deniz kenarında yürüyün mis gibi bizim burda deniss yok

dönermi kıss kocanla çıkıyormuşsun çıkınca yiyin bir güzel benim içinde ye boshayallersmile gezin dolaşın kıss deniz kenarında yürüyün mis gibi bizim burda deniss yok

aynısını yapıyoz canım 2 de cıkcağız zaten aslında etci değilim hatta yemem vucudumun ihtiyacı olduğu için yiyom-tatlicadiarzu- a.s

kendinden bahsetsene sadece 22 yaşında olduğunu biliyorum ev hanımımısın

kız sen delimisin neden böyle şeyler dinliyorsun daha çok yıpratıyorsun kendini

kendinden bahsetsene sadece 22 yaşında olduğunu biliyorum ev hanımımısın

evet canım senelik evliyim ev hanımıyım acıktan devam ediyom bukadar canım daha ne sölim evin tek kıızıyım eşimle severek evlendik hmde cook eşim beni ne zorlukla aldı ikide aldı onu hala aşığım oda bana yıllar aşkımızdan hiç götürmedi hani derler ya evlilkik aşkı öldürüyo tam tersi daha sıkı bağlandık:1hug:

maaşallah maaşallah ne güzel bak işte birbirinizi seviyorsunuz bebeğe ne ihtiyaç önce evliliğinizin tadını çıkarınhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…