sen eşine keçi boynuzu kürü başla biran evvel birde rahim filmi cekilmeden aşılam olmaz ona göre eşinin sperm sayısı düşükse zxaten aşılam başarı oranı cok düşük oluyo...
arkadaşlar ben yeni üye oldum lütfen yardım edin ben adetimin 10. günündeyim bu ay aşılama yaptıracam serophene kullandım bugün doktora gittim 10ml olmuş daha perşembe günü tekrar çağırdı büyümezse aşılama olmaz dedi ya moralim bozuldu yumurtayı geliştirmek için kür yada bitki varmı bilen varsa yardım etsin
meraba arkadaşlar ben eylül 26da aşılama oldum bu hafta sonuç bekliyorum.inş tutunur bebişlerimiz.
dalia , yeşil98783 , murceylan44 inşallah olumlu sonuçlanır tedaviniz ve Allahın izniyle buradan HAMİLEYİİİİİİM diye bağırırsınız.:lepi: bende nasipse ptesi veya salı dr gideceğim.Meleklerimize tez zamanda kavuşmak dileğiyle kendinize iyi bakın ....... Ha bu arada stres yok pozitif düşünelim alkisalkisalkis
arkadaşlar ben yeni üye oldum lütfen yardım edin ben adetimin 10. günündeyim bu ay aşılama yaptıracam serophene kullandım bugün doktora gittim 10ml olmuş daha perşembe günü tekrar çağırdı büyümezse aşılama olmaz dedi ya moralim bozuldu yumurtayı geliştirmek için kür yada bitki varmı bilen varsa yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?