kıss sen benmisin yoksa benim salonumda siyah oturma gurubum açık renk kafamçokkarıştı valla aöık renk olsun için açılır koyu bişi boyatmakızlar yaz geldi temizlik yapcam boyamda var ama renk karar veredim hala mobilyalarım siyah oturma guruplarım acık renk sizce ne renge bayayım
memur aslında 6 da evde ama bugün saati bozulmuştu onu vericrk bide servisle gelmedimi işyeri cok uzak malum istanbul trafiyi işte
kum beji düşünbüyom sizce
kıss sen benmisin yoksa benim salonumda siyah oturma gurubum açık renk kafamçokkarıştı valla aöık renk olsun için açılır koyu bişi boyatma
kızlar yaz geldi temizlik yapcam boyamda var ama renk karar veredim hala mobilyalarım siyah oturma guruplarım acık renk sizce ne renge bayayım
kızlar inanmıycaksınız ama benim de aynı mobilyam siyah koltuklar acık renk ben duvarları kreme boyattım eşim gül kurusu yapıyodu olmaz dedim ben açık rengi severim ev hem ışık hemde ferah oluyo
polismi kısss kocan eyvahedigeldismile
opuyorumnanaktan kızlar ben kacar okadar uykum varki namaz kılam yatam öptüm hepinizi tatlı rüyalar boshayallersmile
opuyorumnanaktan kızlar ben kacar okadar uykum varki namaz kılam yatam öptüm hepinizi tatlı rüyalar boshayallersmile
yok canım masa başında büyük şehir belediyesinde ama kayınbabam polis
oglunun olmasını cok istedi ama eşim polis okulundan istifa etti geldi bana göre deyil dedi iyikide olmamış tayini var istemezdim zaten
mrb kızlar bi bakem öle yatağa girem dedim nergiscim hoş geldin
günaydın zeynom hayırdır bu sabah erkencisin:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?