Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yaz geldi temizlik yapcam boyamda var ama renk karar veredim hala mobilyalarım siyah oturma guruplarım acık renk sizce ne renge bayayım
kıss sen benmisin yoksa benim salonumda siyah oturma gurubum açık renk kafamçokkarıştı valla aöık renk olsun için açılır koyu bişi boyatma

kızlar yaz geldi temizlik yapcam boyamda var ama renk karar veredim hala mobilyalarım siyah oturma guruplarım acık renk sizce ne renge bayayım

kızlar inanmıycaksınız ama benim de aynı mobilyam siyah koltuklar acık renk ben duvarları kreme boyattım eşim gül kurusu yapıyodu olmaz dedim ben açık rengi severim ev hem ışık hemde ferah oluyo

kızlar inanmıycaksınız ama benim de aynı mobilyam siyah koltuklar acık renk ben duvarları kreme boyattım eşim gül kurusu yapıyodu olmaz dedim ben açık rengi severim ev hem ışık hemde ferah oluyo

canım siyah mobilyaya acık reng gider zaten diğer renkler boğar

opuyorumnanaktan kızlar ben kacar okadar uykum varki namaz kılam yatam öptüm hepinizi tatlı rüyalar boshayallersmile

opuyorumnanaktan kızlar ben kacar okadar uykum varki namaz kılam yatam öptüm hepinizi tatlı rüyalar boshayallersmile

bende birazdan kalkarım namaza dediyin renk güzel annemlerde evini o renge boyattı ama bence kirli gibi duruyo annem pek memnun deyil ama şimdi o moda boshayallersmile

yok canım masa başında büyük şehir belediyesinde ama kayınbabam polis
oglunun olmasını cok istedi ama eşim polis okulundan istifa etti geldi bana göre deyil dedi iyikide olmamış tayini var istemezdim zaten

hayırlı işler olsun canım

nergis canım sendede zaman zaman beline ağrı giriomu hafif bide karnında yine zaman zaman guruldama oluyomu bide canım pubis kemiğin ağrıyomu

günaydın kızlar ben geldim hepinizi çok özledim.ama ben çok hastayım boğazımçok kötü şişti ölüyorum resmen sizler nasılsınız ne var ne yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…