günaydın kızlar ben geldim hepinizi çok özledim.ama ben çok hastayım boğazımçok kötü şişti ölüyorum resmen sizler nasılsınız ne var ne yok.
günaydın kızlar ben geldim hepinizi çok özledim.ama ben çok hastayım boğazımçok kötü şişti ölüyorum resmen sizler nasılsınız ne var ne yok.
günaydın canım hoş geldin bizde seni cok özledik canım gecmiş olsun zencefil kaynat iç limonlu bire bir Şeniz
aman uyumak istemiyorum artık uyuz gibi oluyom uyuyuncamirmirmirmir
esintem sonucun ne oldu çok merak ettim geçmişi okumadımda o yüzden soruyorum.
evet canım bende 7 de ayaktayım fazla uyku baş ağrısı yapıyo hihoyyyt hihoyyyt
bende bala bir kaşık zencefil katar yerim
hı oda güzel canım bal sonuçta cokacimcoook
erken yatarsan tabiki 7 de kalkarsın :roflol: uykucu seni
esinte test yapmak için ne bekliyosun canım günün bayaaa geçti merak etmiyomusun sonucu.
etmez olurmuyum ama hiç inanmıyom hamiş olduğuma canım dün doktora gittim geri döndüm varsada zaten yoksada yok okadar tes yaptımki rtık sıkıldım cumaya kadar olmazsam ya cuma ya pazartesi yaparım belki canımkafamçokkarıştı
etmez olurmuyum ama hiç inanmıyom hamiş olduğuma canım dün doktora gittim geri döndüm varsada zaten yoksada yok okadar tes yaptımki rtık sıkıldım cumaya kadar olmazsam ya cuma ya pazartesi yaparım belki canımkafamçokkarıştı
canım hamile olduğuna inanmıyosun peki neden adet olmuyosun bunu düşündünmü hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?