Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar ben geldim hepinizi çok özledim.ama ben çok hastayım boğazımçok kötü şişti ölüyorum resmen sizler nasılsınız ne var ne yok.

günaydın canım hoş geldin bizde seni cok özledik canım gecmiş olsun zencefil kaynat iç limonlu bire bir Şeniz

esintem sonucun ne oldu çok merak ettim geçmişi okumadımda o yüzden soruyorum.

evde internet gidip geliyor giremezsem internet kesilmiştir tamammı canım

esinte test yapmak için ne bekliyosun canım günün bayaaa geçti merak etmiyomusun sonucu.

esinte test yapmak için ne bekliyosun canım günün bayaaa geçti merak etmiyomusun sonucu.

etmez olurmuyum ama hiç inanmıyom hamiş olduğuma canım dün doktora gittim geri döndüm varsada zaten yoksada yok okadar tes yaptımki rtık sıkıldım cumaya kadar olmazsam ya cuma ya pazartesi yaparım belki canımkafamçokkarıştı

canım belkide sorun vardır bak ben 17 gündür lekelenme olmuşum adet olmamışım erken gidersen sorununu erken çözersin derim

canım hamile olduğuna inanmıyosun peki neden adet olmuyosun bunu düşündünmü hiç.

sen böyle günü güne atarak bişey elde edemezsin ben sana söylim yanlış yapıyosun biz burda 1 günlük bir gecikmeden bahsetmiyoruz bugün senin 7 günün geçmiş bir arkadaş olarak sana tavsiyede bulunuyorum test yaptır.

kızlar karnımda arada bir gurultu oluyo bende hep gurultu oldumu hemen adet olurum bu sefer olmuyo bide bende pazartesi günü 1 damala hafif kan lekesi geldi cok koyu değildi acıktı rengi artık negatifleri göre göre sıkıldım acıkcası umudumda yok kendimi kaptırmamaya calışıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…