Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eminem okdar hayal kırıklığı yaşadımki arti fobi haline geldi test yapmak korku oluyo beklemek test yapmaktan daha iyi gelio galiba yada kendimi böle kandırıyom hamile olmak okadar cok uzak gelio ki ama yine umudum allah ol deddikten sonra herşey boş

kızlar beni düşündüğünüz için test yapın diosunuz bu ilginiz beni cok mutlu ediyo iyiki varsınız

canım burdayımda arada işim oluyo yazamıyorum tatlım sen kendini nasıl iyi hissedeckesen öyle yapopuyorumnanaktan

canım karınımdaki gurultu neden oluyo hamiş olsaydım gurultu olurmuydu bu da benim kafamı karıştırıyo

ben bu son adetimden sonra bütün bu belirtilere karşı inancımı tamamen kaybettim bu işler hiç belli olmuyo eğer belli olsaydı şuan ben hamileydim çünkü bu ay çok belirti yaşadım adet belirtisi dışında ama olmadı, mesela sivilcem çıkmadı canım tatlı istemedi adet öncesi ama adet oldum sende bunlara takılma ya test yaparsın yada böyle kuşku içinde beklersin seçim senin canım.

2 gün yoktum sayfalar bayaa ilerlemiş şimdi ben geldim siz yoksunuz:umursamaz:

beyzanur altta gözükmüyosun canım.2 günüm yoğun ve yorucuydu 2.gün bademciklerim şişti çok kötüyüm her tarafım ağrıyo onun dışında başka bişey yok sen nasılsın napıyosun.

geçmiş olsun canım
benıde bugun eşimle zorla doktora götürdü neymiş çok iyi doktormuş ben geri kaldıkca bvöyle şeylerden ayağıma geliyo öfff. neyse gittik eski tahlıllere baktım sen hiç göbekten iğne tedavısı görrmemişsin dedi. de ne zaman adet oldun dedin inan umutmuşum söyleyemdim. neyse sonra bulduk progesteron verdı bugun adet olana kadar iççekmişim. adet olursam o tedaviye başlıycaz adet olcağım kesın olduğu için ay bıktım artık vallahi ilaç görmek istemiyorum yaza kadar bekliycektım ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…