Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizde kola ve asitli şeyleri çıkardık hayatımızdan bebek için degil zararlı maddeler içeriyor diye birde kolanın yapılşı hakkında dogrumu bilmiyorum ama bazı şeyler okuduk tiksindik yani 2 yıldır falan kullanmıyoruz özümüze döndük ayran komposto içiyoruz

ben geldim kısslar internet gitti giremedim şimdiye kada,r burda felaket yağmur vardı şimşek felaneyvahedigeldismile

mrb kızlar annemler burda nete giremiom hepinizi cok seviom canlarım benim bu arada hala adet olmadım koçiş bu gün tes alcaktı unutmuş artık yarın yaparım zamanı geldi test yapmanın akşam müsait olursam girerim nete

neden o diziye bakıyorsun canım sencede iğrenç değilmi kadın kocasını aldatıyo kocası başkasını kardeşi annesi bir başkasıyla vakit kaybı değilmi bunu tartışıyorum ben sadece fikrimi söyledim onlar bana yüklendi valla

canım öle acıkcası cok sacma ve iğrenç ama diziyi başından izlediğim için sonunu merak ediyom oyüzden sahneleri genelde hep yatak :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…