Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adetim bitti canım zaten az oldu ayın 15 inde falan kontrolüm var bakalım durumum nasıl vücudum ilaç tedavisine cevap veriyomu eğer cevap verirse süper olacak benim için dua edin kızlar.

adetim bitti canım zaten az oldu ayın 15 inde falan kontrolüm var bakalım durumum nasıl vücudum ilaç tedavisine cevap veriyomu eğer cevap verirse süper olacak benim için dua edin kızlar.

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

canım inşallah hadi hayırlısı canım dualarım seninle bitanem inşallah bu ay kalırsın bi bakmışsın meleğin sana gelmiş :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

zeynep gerçekten çok üzücü bir olay ama sen güzel şeyler okumaya çalış canım bu tür yazılar seni daha çok bunaltır.

canı tatlı çekti ya hemen kalkmış kek yapmış afiyet şeker olsun tatlım topak topak bebiş olsun:ecrin_bebek:

canı tatlı çekti ya hemen kalkmış kek yapmış afiyet şeker olsun tatlım topak topak bebiş olsun:ecrin_bebek:

canım ne güzel bi dua inşallah ya ama ben kendimi kaptırmıyom valla hiç aklıma bile gelmio ara ara duruyom şaka maka baya günüm geçio diom kendi kendime ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

kızlar ben kacar biraz uzanayım yorgunluk var dinleneyim gelirim saat 4 gibi öptüm kocaman manaktan Şeniz

kızlar ben kacar biraz uzanayım yorgunluk var dinleneyim gelirim saat 4 gibi öptüm kocaman manaktan Şeniz

sana iyi istirahatler canım oooohhh yat keyfine bak benim yerimede uzan kız ben çalışıyorum boğazım ağrıyo yatamıyorum :çok üzgünüm:bol bol dinlen kaydirigubbakcemile3

sendemi gidiyosun zeynep ne yemek yapacan böyle şimdiden ağır bir yemek herhalde neyse kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

sendemi gidiyosun zeynep ne yemek yapacan böyle şimdiden ağır bir yemek herhalde neyse kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

ıspanakları yıkıycam haşlıycam robotta çekicem ooo benim işim çok kurumuş çamaşırları topluycam hadi ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…