Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sana iyi istirahatler canım oooohhh yat keyfine bak benim yerimede uzan kız ben çalışıyorum boğazım ağrıyo yatamıyorum :çok üzgünüm:bol bol dinlen kaydirigubbakcemile3
kıyamam emineme canım benim cok gecmiş olsun tekrar:sm_confused:

ıspanak kavurması siz bilmiyormusunuz
canım robottan nie geçirion ben kaynatırım kendi suyula haşlandıktan sonra süzerim yumurta tava koyarım yumurtayı kavurduktan sonra ıspanağı eklerim onları bereber kavururum servise hazır afiyet olsun canım

bizde önce sucuğu ince ince doğrarız onu bir güzel kızartırız sonra haşlanıp robotta çekilmiş ıspanağı sucukların üzerine ekleriz onları bir güzel kavururuz sonrz bir avuç haşladığımız pirinci ekleriz 2 dakika çevirdikten sonra yumurtasını kırarız hihoyyyt

aa ilk defa duydum kız sucuk bide ıspanak sok oldum

canım sen benim dediğim gibi yap cok lezzetli oluyo bide yoğurt yanında yemede yat yanında ben cok severim koçiş fazla sevmez ıspana ayerken ağzı kurutuyo ya o yüzden

canım sen benim dediğim gibi yap cok lezzetli oluyo bide yoğurt yanında yemede yat yanında ben cok severim koçiş fazla sevmez ıspana ayerken ağzı kurutuyo ya o yüzden

yemeğinide ayrı yaparız ıspanakları doğruyosun tencereye soğanı ince ince kıy sonra toz biber kara biber ekle salça koy pembeleşene kadar kavur üzerine ıspanakları koy onlada iki dönder bir avuç pirinç at azıcık su ekle çekene kadar pişir servis tabağına koyduktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt hıımmmmmhhhh yemede yanında yat

ya ben pek sucuk sevmem doğru meşhur oranın sucuğu teyzemin kayın pederi gilde gönderir bol bol

aa bak bu güzel yaparım muhakak

olabilir canım herkesin damak tadı farklı bizler çok severiz valla cokacimcoook kısss sende bana çorba tarifi versene

ben mercimek kırmızı patates soğan pirin bir cay bardağı baharat canım yağınla salcanı kavur diğer malzeleride at kavur patates soğan doğra sonra suyunu koy hasla bilandırda gecir servis yaparkende limon sık cok sağlıklı güzel corba bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…