Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tavuk corbasıda göğsünü hasla tavuğunu al tavuğun suyuna tel şehriye at pul biber koy karabiber koy sonra tavuğunu didikle sonra tavuk suyuna at güzel cene kaynat buda lezzetli

yada canım yağını erit icine göz kararınca un koy kavur salcanıda koy güzelcene kavur sonrada suyunu koy en son olarakta baharatını koy kayynat cok hafif ama lezzetli corba

tavuk corbasıda göğsünü hasla tavuğunu al tavuğun suyuna tel şehriye at pul biber koy karabiber koy sonra tavuğunu didikle sonra tavuk suyuna at güzel cene kaynat buda lezzetli

sağol canım deniycem ben bi mercimekle şehriye çorbası biliyorum hergün şaşırıyorum ne pişirsem diye

yada canım yağını erit icine göz kararınca un koy kavur salcanıda koy güzelcene kavur sonrada suyunu koy en son olarakta baharatını koy kayynat cok hafif ama lezzetli corba

hahh biz onuda arabaşında yaparız biliyormusun arap aşını

bak buda var yağını koy salcanıda hafif koy sonra arpa şehriyeni koy kavur ksuyunu ekle kaynat corba kaynaken yani pişimin yarısında maydonozunu güzelcene doğra ufak ufak corbaya ekle sonra bi tane domates bitane biber doğra ufak ufak corbaya ekle bi taşımlık daha kaynat buda lezzetli

canım bu corbaları yaparım genelde hafif oluyo hayatta hazır corba kullanmam iğrenirim

bunuda deniycem çok sağol

oooohh bi yemek tarifidir gidiyo afiyet olsun kızlar kanınız acıktı galibacokacimcoook

arpa şehriyeli yoğurt çorbası ben çok severim ve yaparım et suyu veya tavuk suyu ikisiylede oluyo ikiside yoksa bulyonla yine oluyo arpa şehriyeleri hangi suyla yapacaksanız göz kararı koyuyosun ayrı bir kapta süzülmüş yoğurdun içine bir yumurta kırıp çırpıyosun pişen şehriyenin içine katıyosun yavaş yavaş ve sürekli karıştırarak tabi bir iki taşım kaynatıp kapatıyosun üzerine yağ ve nane döküyosun afiyet olsun.bu çorba çok pratik ve lezzetli.

ayyy bunuda yapıcam sağolcokacimcoook

ben çıkıyorum kızlar salata yapıcam daha hoşçakalın yarın görüşürüz emine tariflerin için teşekkür ederim esinte akşam bakıcam sonucuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…