Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar negatif malesef :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Canım kan testimi yaptırdın geçmişi okuyamadım

yok nergiscim idrar tahlili yaptım evde saat 7 de ama umudum allah hayırlısı varsada var yoksada yok napabilirim aslında üzülmedim değil ama biliodum sonuç bu cıkacak hazırlıklıydım canım beceriksizim bi bebek yapamadım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar negatif malesef :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kızlar herkese ,yi akşamlara.s.
bayadır giremiyorum kayınvalidemi bugün umreye gönderdik cok mutluyum ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH
esinte üzülme idrarda cıkmaya bilir ama bence kanda cıkıcak ALLAHIN İZNİYLE
zeynepcim sen nasılsın

hoşgeldin canım iyiyim ne yapıyım sen nasılsın

kızlar desteğiniz için sağolun ama ben zaten beklemiom ki nerde ama allahın işi belli olmaz o yeterki ol desin

kızlar günaydın cicişler ben bugün yokum akşam gelirim hepinizi cook öptüm hala adet olmadım testte negatif cıktığı için üzülmedim cünkü sonucu biliodum :a015: a.s. opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.esintem günaydın canım üzme kendini gün doğmadan neler doğar Allah büyük.

esinte canım madem idrarda çıkmadı kan tahlili yaptır onda kesin çıkar eğer ondada yoksa bir sorun var demektir doktora gitmen gerekli. ama inş. hamişsindir.

kızlar gunaydın hayırlı cumalar Rabbim hayırlı bebişler doldursun karnımıza bu mübarek cuma gununde

esintem üzülme canım alıştık biz dimi bu sonuçlara inş kan testın guzel çıkar. rabbım hayırlısnı versın hakkımızda.

günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun , aleyna dün sana cevap veremedim kusura bakma senden hemen cevap gelemeyince bende kapattım adetim kesildi canım söktürücü içiyorum şimdi yarın son bitiyor 3 gün sonrada hastalanacakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…