Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tamam canım ekliyorum son adet tarihini

günaydın tatluşlarım esintem merhaba canım :ecrin_bebek:

Canım aramıza hoşgeldin, inşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun

nergiscim benim beklenmeyen adet tarihim 18 nisan İNŞALLAH olmamsenağlama

Tamam canım yazdım

Sağol canım verdiğin bilgiler ,için, inşallah bulanmaz midem.Bende perşembe günü kese ve kalp atışları için ilk defa doktora gidicem.Daha önce gitmedim.İnşallah bi sorun yoktur.

ilk ayda belim agrimadi, sadece kasiklarimda ara ara batmalar oluyodu, bide cok ayakta kaldimmi kasigimdan agrim oluyodu.
akintilarimda bi degisiklik olmadi.
ama belim simdilerde temizlik yaptigim gun cok felaket agriyo ve yerimden zor kalkiyorum.

Benim şuan en büyük şikayetim bel ağrısı.Okulda biraz ayakta kalsam hemen belim ağrıyor.Perşembe günü doktora bi soriiim bakim.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz:CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz :CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...........................20 mart hamilemiz :CüvCüv:

jbase..........................1.tüp bebek............................?????.............................????

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN............................................................21 nisan

esinte.......................DOĞAL YOLDAN.............................................................????

smnr......................DOĞAL YOLDAN..................................................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN..........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................DOĞAL YOLDAN..................................................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

kumsal.....................1.aşılama...............................????.......................................????

selda0003....................2.aşılama..............................????......................................????

ahukush......................DOĞAL YOLDAN.............................................................?????

simeray.......................2.aşılama.................................?????............................?????

aleyna84.....................DOĞAL YOLDAN.........................................................18 nisan

Ah_kalBİM......................1.tüp bebek..........................??????..............................????

canım çok hastaydım bide eşimin dedesi vefat etti oraya gittim böyle işte.sen nasılsın neler yapıyosun kız geçmişi pek okuyamadım esinte naptı test yaptırdımı.

evet kan testi yaptırdı 4. küsür çıktı yani negatif ama bizim akıllı doktora gitmiyor

kızlar mrb ya annemlere gittim sizler nasılsınız emine gelmiş canım tekrardan başınız sağolsun canım gecmiş olsun sanada burcum söle canım burdayım zeynom kulaklarımı cınlatmışsın canım benim ee neden burası sessiz bukadar kızlar hala adet olmadım akıntım beyaz yoğunlaştı bu gün hadi hayırlısı bakalım ne olcak :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…