Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nergis doktorum bana 15 gün doğum kontrol hapı ginera kullan dedi. ve ayın 20 sinde lucrin ile gel dedi. ama ben gonal f kullanıcam sanırım reçetem de o var çünkü. çatlama iğnesi de reçetede yazıyor ama ismini hatırlayamadım bakınca yazarım sana.

Canım hayır önce lucrin kullanacaksın.Adet olana kadar, adet oluncada gonalfeye başlayacaksın.Ama lucrin o zamanda kullanılıyor.Lucrin tüm yumurtaların eşit büyümesini sağlıyor.Onları baskılayarak birinin önde gidmesini önlüyor.
Doktorun ne zaman çağardıysa o zaman git muhakkak.O sana söyler zaten.

hımm öylemiii. ne bilim bende bikerelik sandım. ayın 20 sinde görüşücez zaten. o zaman bi gelseydi geçemk bilmiyor zaman yaa

napim canım gel bide bana sor 2 gün önce test yaptım sonuçu biliosun cuma gitcem yine test yapmaya allahım umudum sensin sen yeterki ol de

esinte dr mu dedi cuma yaptır diye bak seni korkutmak istemem ama görümcemin senin gibi cıktı test sonucu 5 in klava:altındaydı ama düşük yaptı sen dr niye gitmiyon ya

esinte dr mu dedi cuma yaptır diye bak seni korkutmak istemem ama görümcemin senin gibi cıktı test sonucu 5 in klava:altındaydı ama düşük yaptı sen dr niye gitmiyon ya

canım sordum bikaçgün gecsin sonra yine yap tahlil dedi bende bekliom canım dikkat ediyom kendime iyim şükür

allahım bu kızlar 4 5 şer bebekler ver sabahın köründe ayakta olsunlar bebişler uyutmasın bide cok şirin olsunlar allahım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…