hayırlı sabahlar arkadaşlar.esintem günaydın hayırdır bu sabah erkencisin nasılsın bakalım.
günaydın canım yok canım ben hersabah böleyim ama kalakan yok hele zeyno hiç kalkmıyo sen nasılsın canım nasıl oldun iyisindir inşallah canımyerimseniben
zeyno uykucu güzelmirmirmirmirerken kalkmak daha iyi aslında insan zinde oluyoguclubacismileben bugün biraz daha iyiyim canım antibiyotik kullanıyorum o beni biraz rahatlattı ama ben bu ay korunmuyodum ya hamile kalırsam nolacak antibiyotik kullanıyorum korunsammı acaba bi zararı olurmuki:bbo:aman gerçi bu kadar zaman olmadı bu ay mı olacak :1no2:
canım bende öle diodum her hastalandığımda ya hamişsem canım allahın izniylen hiç bişey olmaz bırak bebek olsunda allaha emanet o kadar büyük etkisi olmaz cünkü kullanıpta hamiş olduğunu öğrenen bi çok insan var bebekleri turp gibi bilmeden içmenin zararrı yokmuş canım iyi olduna sevindim kesin zeyno başka topiklere bulaşıyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aşk meleği buradayım canım gel bekliom
gerçi bende çok duydum antibiyotik kullanırken hamile kalanları amaaaaaaaannn Allaha emanet deyip çalışmalara devam edeyim ben:jeyyar:ben bu ay ne yumurtlama günü takibi yapıyorum nede uzun süre yatıyorum ilişki sonrası Rabbim ol dedikten sonra her şeklide oluyo o yüzden saldım çayıra mevlam kayıra:roflol:kız millet yumurtlama günü gelmeden hamile kalıyo o nasıl oluyo anlamıyorum doktorlar yumurta çatladıktan sonra bir süre veriyolar hamile kalmak için nasıl iş bu anlamadım.
geldim tatlım slm günaydın arkadaşlar
günaydın aşkmeleği ben yokken katılmışsın aramıza herhalde hoşgeldin canım.
hoş geldin canım nasılsın :lepi:
aşk meleğim yarın ilkezmi gideceksiniz doktora yeğenime iyi bak canım tabi kendinede
bu arada burcu ne zaman gelir çok özledim valla burcuyu ya meculmimi de nilseyi de mecul de ne zaman gelir esinte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?